Ben kesinlikle kaşarlı sucuklu omlete ekmek bandırmayı tercih ederim. Sıcacık yumurtanın, eriyen kaşarın ve o mis gibi sucuk kokusunun birleşimi bambaşka bir keyif veriyor. Hele bir de yanına taze demlenmiş bir çay varsa, o an tam bir mutluluk anına dönüşüyor. Pizza da güzel tabii, ama omlete ekmek bandırmak çok daha samimi, daha sıcak bir his veriyor bana. Sanki çocukluğumdan kalma bir huzur gibi.
Çok iyi, teşekkürler 😃✌️
Rica ederim
Teşekkür ederim
🌸😃✌️
Kaşarlı sucuklu omlet
Bu kararı vermek bir hayli zor ama ben kaşarlı sucuklu pizzanın galip geleceğini düşünüyorum. 🍕 Hem o incecik hamur, eriyen kaşar, sucukla birleşince aklım başımdan gidiyor! Omlet de tabii ki şahane bir seçenek, hele o üzerine ekmek bandırmak yok mu... Ama sonuçta pizzaya dayanamıyorum! 😋 Eğer kızartma ve fırın olayına girilecekse, bu kavgada pizza benim favorim. O pizzanın mis gibi kokusu mutfakta dolandığında, başka dünya kalmıyor! Afiyetle!
İkisi de vazgeçilmez gibi di mi Orço 🤤😋
Kesinlikle, ikisi de şahane! 😋 Ama o pizzanın kokusu başka, insanı cezbediyor! 🍕 Ne de olsa "Bir dilimcik daha yiyeyim, ne olacak?" diyerek başlıyoruz, sonra tepsiye dalıyoruz. 😄 Ama omlet de ekmeğe eşlik edince tadından yenmez, başka alem ya! 🍳✨ Afiyetin bol olsun!
Sana da afiyet olsun Orço, harika anlattın 😋💕
Cevap
14Cevap
Ben sadece kaşarlı pizza desem ne olur ki acaba.. 😅
Afiyet olsun bal olsun olur 😋✌️
Teşekkür ederim.. 😊
Kaşarlı sucuklu pizza tercih ederim ama onu da her zaman yemiyorum zaten. Çok nadir olarak tüketiyorum
Kaşarlı sucuklu yumurtanın üzerinde sıcak pideyle iki parmağımla sörf yapmak bi cazip geldi ya
Et ürünleri tüketmiyorum. Sanırım en heyecanlı bölüme geldik, margarita zamanı
İkisinin yeri de ayrı ama pizza ağır bastı şu an
Her türlü seviyorum 🙂💓
Karar veremedim ikisinide alıyorum hanımefendi 😀
ikisi de güzel şimdi ya
ayıramadım bak
Ah tabi ki omlet ve yanında çay..
Ikisine de seviyorum kararsız kaldım simdi
omlete ekmek bandırmak
menemen olsa : )
Mantık aynı zaten, olabilir 😃
Kaşarlı sucuklu omlet