Yeme & İçme Sizce bu pastayı cafemin menüsüne eklemeli miyim? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşık oldum galiba, bi pastaya aşık olunur mu? Güncellemeler1 yıl Pastamı över misiniz Sizce bu pastayı cafemin menüsüne eklemeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizliibirüyeyimxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bence harika hem gözede hitab ediyor. Kısacası mükemmel diyebilirim canım ❤️ 1 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Cancağızımsın♥️ Yorumla Gizliibirüyeyimxxxx 1 yıl Sagol canım 😉 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Üstleri biraz daha açık renkler ile süslemek ve yanların rengini değiştirmek görüntüyü biraz daha zenginleştirir 0 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Biz fakir pasta istedik Yorumla Høøpss 1 yıl Hahaha olsun Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl helikopter gibi duran mavi çubuklar olmasa övebilirdim. süslemesi zayıf ama sadeleştirirsen de o kendi sadeliğinde zarif görünebilir. bir dost 0 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl 😂 süslemesini sade ve zarif tuttum aslında🙄 Yorumla eleguneferidun 1 yıl bu sade ve zarif değil üç yaşındaki yeğenimin legoları dizme şekli:) Yorumla Nesliççe 1 yıl Peki o zaman ömründe eline sıkma torbası almamış vasıfsız kişilerin beni aşağılayarak eleştirmesine müsaade edemicem kusura bakma. Eminim 3 yaşındaki yeğenin senden daha vasıflıdır. Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl el emeği diye bir şey demek istemiyorum ama pek tercih etmezdim ben olsam. 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Enteresan neden ki Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 917 cevap paylaştı. görsel olarak guzel durmuyor ilk tercihim bu olmazdi 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Oha neden güzel değil Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. jelibon mu o kenardakiler 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Çikolata Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Canım çekti abla 0 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl Neden ablam Yorumla Dilankarakoc58 1 yıl Güzel görünüyor Yorumla Nesliççe 1 yıl Sağ ol ablası😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence harika hem gözede hitab ediyor. Kısacası mükemmel diyebilirim canım ❤️
Cancağızımsın♥️
Sagol canım 😉
Üstleri biraz daha açık renkler ile süslemek ve yanların rengini değiştirmek görüntüyü biraz daha zenginleştirir
Biz fakir pasta istedik
Hahaha olsun
helikopter gibi duran mavi çubuklar olmasa övebilirdim. süslemesi zayıf ama sadeleştirirsen de o kendi sadeliğinde zarif görünebilir. bir dost
😂 süslemesini sade ve zarif tuttum aslında🙄
bu sade ve zarif değil üç yaşındaki yeğenimin legoları dizme şekli:)
Peki o zaman ömründe eline sıkma torbası almamış vasıfsız kişilerin beni aşağılayarak eleştirmesine müsaade edemicem kusura bakma. Eminim 3 yaşındaki yeğenin senden daha vasıflıdır.
el emeği diye bir şey demek istemiyorum ama pek tercih etmezdim ben olsam.
Enteresan neden ki
görsel olarak guzel durmuyor ilk tercihim bu olmazdi
Oha neden güzel değil
Güzel görünüyor olabilir
Ohaaa muhteşem buu 😍
jelibon mu o kenardakiler
Çikolata
Ekle
Canım çekti abla
Neden ablam
Güzel görünüyor
Sağ ol ablası😂