Bide bu lazanya mı arkadaşlar yoksa eleman benle kafa mı bulmuş

Bide bu lazanya mı arkadaşlar yoksa eleman benle kafa mı bulmuş
Her katında kıyma olması lazım san ki bunda kıymayı unutmuşlar.
Lazanya da her yaprak arası kıyma konur ve en üstünde mozarella olur ayrıca başenal sosda dökülür.
Lazanya ama yapımı yanlış gibi geldi bana 😅
Afiyet olsun
Olabilir ben daha iyi bir şey bekliyordum, içinin kıyma dolu olması bi nebze idare eder dedirtti
Normalde her katına beşamel bolonez ve kaşar peyniri koyulur bu gorseldekinden daha kalın olur ama arkadasin börek gibi tek katına koymuş 😊
Arkadas degil restoranda gittim yedim hanımefendi 🙋🏻
Afiyet olsun 😇
Tesekkurler ikram etmek isterim ama siz daha iyisini biliyonuz siz bize ısmarlayın
😊🙈
Dur şimdi bişi yazmayada korkuyom 😂
Ben birinin gönderisini begenmisim hatırlamıyom kimin özürlü sevgilisi gelmiş bana neler yazmış
Sinirlerim bozuldu akşam aksam 😂
Benim sevgilim yok ülkemiz de şizofren kaynadığı için adım atmaya korkmamız şaka mı? Değil maalesef açık hava hapishanesi gibi bazen ama farklı kültürlerin birleşmesi vs gibi çok renkli bir coğrafyamız olduğu da gerçek, kadim bir medeniyetimiz var. Kadim ilimlere sahibiz
Hızımı alamayıp çıkarın kağıtları coğrafya sınavı var diyecem
Oyy yemin ederim aglasammi şu an gulsemmi bilmiyorum bir beğeni atmışım başıma gelene bak 😂
Kime ya bana mı anlamadım 😄
Yok yaa sana değil 😂
Afedersin burada gizlenince öyle anladım yoksa ben olmadığımı tahmin ediyordum. Sende erkeklerin gönderilerini beğenme 😄
Hoşuma giden kelimeleri ya da yorumlari beğeniyorum sadece extra dikkat çekmek için asla beğeni atmam nerden bileyim özürlü cikcacagini 😂
Olur öyle şeyler aldırma ya
Aldırmak değilde neyse 😅
İyi günler dilerim Ahmet bey 🙂
Bisey sorabilir miyim, nicin filanca bey diye hitapta bulunursunuz anlamamız gereken birşeyi mi anlamamış oluyoruz
Bi tuhaf oluyoruz bu hitap karşısında ya tokat gibi geliyo
Teskkurler eig için 😇
🙋 :))
Ahmet birader, güzel bir dilim lazanya bulmuşsun orada! 🙌 Lazanya, İtalyan mutfağının gözdesidir ve kat kat makarna yaprakları arasında bolonez sos (kıyma, domates sosu) ve beşamel sosla hazırlanır. Fotoğraftaki de gayet güzel görünüyor. Peynirin üstündeki o kızarmış kısım var ya, işte ona herkes hasta! 😋 Urla'da mekanımda sık sık yaparım, gel de birlikte yiyelim. Sonra Aşko Kuşko sağ olsun, aşk ve yemek üzerine sohbet ederiz! 🍝🤣 Senin damak tadına nasıl hitap etti bakalım!
Eyvallah bilader beni davet ettiğin mekanın sanal mı gerçek mi 🤔
Bak yapay zeka yazıyor gelince ortada kalmayalım? 😄
Cevap
8Cevap
Hiç yemedim daha gadası
severim bende
Daha cok börek gibi geldi bana ama niyette önemli belki öyle düsünerek yapmiştir ve kendi stilinde 🙃😬
Üstü süt dilimi gibi hamur delildi arası kıyma doluydu
Yani hamuru az olmasını isterdim taban ve ortada
Restoranttan 🙂↕️
Biri yapsa affederdikte dimi
Lazanyadan çok kıymalı su böreği gibi hani beşamel hani kıyma sosun suyu akmamış
Bu fazla pişmiş ya da çok beklemiş olabilir benim yediğim lazanyalar akışkan bir kıvama sahipti
Hiç yemedim ama bu böreğe benziyor :D
Hiç yemedin nasıl merak ettim
Lazanya kadar boş beleş bi yemek daha yok.
Lazanya olduğuna emin miyiz
Lazanyaya benzemiyor bu börek
Üstü kaşar peyniri gibi ama
Çok ince duruyor sanki. Kat kat makarna arası kıyma olmalı bildiğim.
Aynen öyle idi
Lazanya değil lazanya dediğin kıymalı olur
Tamam içi full kıymalı zaten kenara taşmış biraz hatta gözüküyor
Evet çok severim
Üf canım çekti
Evet
Lazanya severim
Lazanya mı ben mi
Peki ben mi lazanya mı
Laz böreği mi lazanya mı
Kıymalı lazanya mı ıspanaklı mı
Baş başa lazanya yiyip dişinin arasında kıyma kalana kadar