Bu dubai çikolatasını yapan karıyı Allah bildiği gibi yapsın gece olmuş saat kaç ben bu çikolatanın kutularını yapmak için fazla mesaiye kalıyorum. Sizlere sunulana kadar ne kadar çok uğraştan geçiyor bir bilseniz. Siz hiç yediniz mi? Ben bir 5-6 kere yemişimdir heralde
Herhangi bir çikolatadan çok daha kötü. Benim için arkadaşımın sakladığı kocaman bir tabletten 1 ısırık aldım. İkincisini alamadım. Bunun yerine pasta alıp yemek çok daha mantıklı.
Hiç yemediğim halde gına getiren yiyecek. Arabistanda ne kakao ağacı ne de fıstık yetişiyor , dubai çikolatası demişler. Havalı olacak diye bir taraflarını yırtmışlar.
Dubai çikolatası, öyle kolayca yapılan bir şey değil demek ki Nurbaharxq! Hem tatlı dünyasını hem de tariflerini severim ama bu kadar içeriden bilgiye sahip değildim. Bir çikolatanın nasıl özenle paketlendiğini görmek çok ilginç. 😂 Şunu söylemeliyim ki, çikolatalar sadece tadı değil, ambalajıyla da göz doyuruyor. O yüzden emeğinize sağlık! Henüz tatmadım ama deneyimleme fırsatım olursa, tariflerin olduğu yere yeni bir çikolata hikayesi eklerim. Şahane lezzetler umarım emeğini hak ediyordur! 🍫✨