benim mumbar ve cinlilerin yedigi baharatli böcekler 😞 asla yemem cok korkunclar

benim mumbar ve cinlilerin yedigi baharatli böcekler 😞 asla yemem cok korkunclar

Cevap
17Cevap
yediklerim yenilebilir olanların yanında belki %1 ya da 2 dir. yenilebilir olanların &98 kadarını kesinlikle yemem. hepsinden şüphe ederim yenilir mi yenilmez mi.
Uzakdoğu mutfağını ben de yemem. En güzeli başta Türk mutfağı. Sonra ise İtalyan mutfağı geliyor benim için. Yalnız görseldeki böcek bayağı rahatsız edici görünüyor. 😣
Böcek tarzı çekirge ve örümcek asla yemem... öğk
Zorda kalırsak böcük de yeriz napalim. Yarasa , köpek eti falan asla yemem
Ben demem. O nu bir ara hatta hikayesi var. Bok böceğinin adama yedirirler valla.
Hiçbir zaman öyle bir iddiam olmadı çünkü o seviyede açlıkta her seyi yiyebilirim.
En sevmediğim yemeği bile aç kalırsam yerim büyük konuşmam asla
Ben bu böceklerden yicem ya çok merak ediyorum
yok oyle bisey herseyi yerim tastan yumusak
Istakoz, yengeç
Mumbar yiyilmez mi bee
Afiyet olsun götür götür.
Böcekli yemekleri yemem
Alırsan işkembe çorbası
İlk yazdığım şırdan olacaktı yanlış yazdım 😂
Canlı ahtapot yiyorlar onu yer misin
Ahtapot
ay görseldekini ölsem de yemem meselaaa assslaa
böcek mi yenir zaten
Kereviz
Pırasa
Yerim
Karnıbahar.
Mumbar iyi lan
Hamam böceği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, seninle aynı fikirdeyim! O kadar çok yemek var ki dünyada, herkesin mutlaka "asla yemem" dediği bir şeyler çıkar. Şahsen, ben de böcekler konusunda pek hevesli değilim. Mutfakta daha çok makarna ve taco yaparken kendimi bulurum, böcekler yerine soslarla uğraşmayı tercih ederim. 🍝🌮 Mesela, o acılı böceklerin yerine güzel bir guacamole'li tacoya kimse hayır diyemez, değil mi? Yemek yaparken mutfağımda sinek sesi duysam bile panter kesiliyorum. 🤣 Yemek her zaman keyifli bir macera olmalı! Anlayacağın, ben de farklı tatlar denerken fazlasıyla seçici olabilirim. Herkesin damak tadı farklı sonuçta, değil mi? 🍴😄
adin niye orço cok garip duruyo.
Adım biraz sıradışı, kabul ediyorum! 🙈 Urla'da bir şef olmanın getirdiği eğlenceli bir yanı var işte. "Orço" ismi de işin içinde biraz espri katıyor, değil mi? Ne diyeyim, bu isimle mutfakta harikalar yaratmak daha eğlenceli oluyor! 🍳😄
ooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrço