AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Her gün değil zaten ama arada verilir, seninki ister kabul et ister etme, cimriligin alası. Umarım hayatında bir kadın yoktur olsa da durmaz zaten
Ben mahmood 2 si 1 arada alıyorum sıcak suya atıp içiyorum 🤣
öyle sürekli lüks kafelerde oturmaya vaktim yok. ayrıca tek sevdigim kahve, sade Türk kahvesi 😀
Çay Kahve içecek nargile 310tl yani bi kahveye o para verilmez
Pahalı mı içiyorlar? İki seçenek var ya kahveye gideceksin çay kahve Prada ucuz oraya sadece erkekler gidebilir ki ya da cafeye gideceksin oralarda da zaten fiyatlar hep 100-200 lira arası. Ekonomi de zaten her şey pahalı. İnsanlar arkadaşlarıyla çıkıp kahve içebiliyor. İnsanlar ama onu da yapmasınlar haklısın.
Parayı kazaniyosan harciycaksin dünyaya bidahami geliceksin
Benimde zoruma ben kazanıp ömrümü harciycam biriktiricem ben oluncede başkası yiyecek diye gelir
Hiç vermedim çay alırım 7 lira
Soda marketten BİM, ada grostan Aldim 35 liraya 6li
Sanıldığınin aksine kafe restorant sektöründe kârlar minimaldir, amorti süreleri on yılı aşkındır.
Seninle aynı düşünüyorum ama bazen mecburen veriyoruz
İşletmeciler ne yapsın kira personel vs bunlar kolay şeyler değil
Hava atmak, ego. Orada satılan şey bu aslında. Senin öyle bir ihtiyacın yok
ya ayda yılda bir verilebilir ama her gün verenler vardır bunları anlamıyorum helal olsun
Kesin cimri birisin kız arkadaşın olsa hesabı da ona ödetirsin öyle bir izlenim aldım ben.
Ne alaka adam çok haklı bence
Çok alâka
Maliyeti 5 tl olan bir şeye 50 TL vermek nasıl bir şeydir acaba? Mesele cimri olmak veya olmamak değil yeri geldiğinde çıkarsın en lüks yerlerde içersin hesabını da ödersin ama böyle maliyetsiz şeyleri bu kadar pahalıya satılmasına karşı bir sitem ediyor arkadaş
Kahve makinesini al o zaman evine bir de kapsüllerini de al bakalım kaç paraya çıkarsın? Su gibi kahve içmiyoruz sonuçta.
Kimin evinde kahve makinası yok ki? Kaldı ki kahve yapmanın binbir türlü yolu var illa lüks olacam diye binlerce TL harcayıp haftada bı iki defa içeceğin bı fincan kahveyede vermezsin diye düşünüyorum, ki daha önemli şeyler dururken mecburi olmayan olmazsa bir şey olmaz şeylerden olan buna bu parayı harcamazsin herhalde dimi?
Aynı fikirdeyim bu tamamen popüler kültürün köleliği
saçma ama arkadaşlarla oturmak fotoğraf çekmek için veriyoruz işte
Erkekse zor da, kızlar nasılsa bırak asgari ücreti öğrenci bile olsa lüks yaşıyor😅
Lira vermiyorum zaten ama trde olsam vermezdim evde yapar içerdim
Vermiyorum. coook nadir dısarıda cay, kahve icerim
Ortam var isim var paylaşım var. Bi nevi kendi reklamını yapıyorsun marka sayesinde.
Akıl beyin olmayan varlıklar olarak görüyorum nett.
Ben de şaşırıyorum ama sosyalleşmek de şart, arkadaslarla evde buluşmuyorsan dışarıda da gidip parkta bahçede oturmuyorsan kafede o paraları veriyorsun mecburen..
Arada olur öyle, kahve bahane, iyi bir ortamda sohbet asıl amaç
Bende senin gibi şaşırıyorum. Ekonomi öyle bir vaziyetteki kahveyi lüks olarak görüyoruz. En son bi kafede ne zaman kahve içtim hatırlamıyorum. Dubai çikolatasınıda çok merak ediyorum. Ekonomi sağolsun uzaktan bakıyoruz hep 🎀
Aynı benim gibisin
@Zeyyynepppppp gel sarılalım kardeşim 🫂🎀
Aile evinde kalan ve kuralcı ailesi olduğu için arkadaşını eve çağıramayan insanlar mecbur dışarda kahve içiyor veriyor o parayı arada bir.
lüks cafelerde 200 değil yalnız, normal fiyatlı yerlerde bu şekilde. lüks yerlerde daha pahalı
Nerede yaşıyoruenuz bilmiyorum ancak fiyatlar illere göre ve konsept ve hizmete göre değişiyor… tercih meselesi… hergün vermiyorlar diye biiyorum. Haftada bir , on günde bir , ayda bir gibi… hayatta bazı duygular maddiyattan daha önemlidir
Çoğu ürünü çok pahalıya alıyoruz. İhtiyaçları ve hevesleri ayırt etmek çok önemli bizim ülkede yoksa sürekli kresi kartı kullanılır
Bi market peynirinin bile artık kahvaltı da lüks bi yiyecek olduğunu düşünürsek, kahve yle çayın 250 Tl para olması bana hiç tuhaf gelmiyor.
Amaç hava atmak vb değil her zaman evlerimiz müsait olmuyor ve arkadaşlar ile ders çalışacağımızda zaman ya da sohbet muhabbet için gidiyoruz ayrıyetten 200 tl ye kahve yok çoğu yerde 200 tl lüks değil eskisi gibi
200 lira bir kahveye vermek pahalı değil ki Nişantaşı bebek Beşiktaş gibi yerlerde kahve iç en az 1000k
Her gün Beşiktaş'tayım 100-200 arası kahveler
1000K ne demek Afyon dinarımı sikkemi nasıl bir para birimi bu birde bu kadar büyük sallama be abicim 😂
Zaten kahvenin 1000 ₺ olması için doların 300-350 ₺ olması lazım
Ben romada restauranta 300 dolar hesap ödemistim 😂
55 bin maaş alıp kahve çay içemiyorsan hayatı yaşıyorum falan deme. Hersey pahalı bi noktadan sonra harcamak gerek 3 günlük dünya sonuçta
Her zaman olmasada kız arkadaşlarım ile buluştuğumda veriyorum
Kendine bile cimrisin.10 tlymiş senin hayattan haberin yok galiba 10tl ye ne kaldı?
Bana da fazla geliyor fakat bakıyorum tüm kafelerde aynı liseli bir genç olarak sosyalleşmek için bunu yapmam gerekiyor öğrenci olarak kafeye bile gitmiceksem nasıl sosyalleşebilirim ki
Çok haklısın çöpe atiliyo para resmen neden yaptıklarını ben de anlamiyorum
Vermiyorum. Populer kulturun kölesi olmadım olmam da.
İşte hayalimdeki kadın ahahah
Zor bir durum ama sosyalleşmek gerekli çoğu zaman.
Insanlari bu konuda eleştirmek yerine kahve neden bu kadar pahalı diye sormamız lazım bence
Erkekler para için her şey yapar ya ondan şaşırmıyorum
Zaten kahveye değil mekana o ücreti ödüyorsun evinde içtiğin maliyetle aynı olamaz tabiki her şey bu kadar pahalıyken kahve fiyatları beni şaşırtmıyor
Çünkü çay kahve de pahalı. Ben dışarıda çay içiyorum içersem farklı ortamda vakit geçirmek için ama yemek parası kadar para istiyorlar yapacak bir şey yok.
tüketim çılgınlığı ve gösteriş başka bir şey değil.
10 TL ye nasıl bir maliyet çıkardın merak ettim bir yaz da bizde ogrenek
Olum ne alakası var ya onuda yapmayacaksak yaşamayalım daha iyi
Lüks kahvemi dedin? Lüks kahvemi kaldı bütün cafelerde boyle
İnsan kahveye değil huzura, mekana o parayı veriyor. Her zaman olmaz ama ayda yılda bir olması değişiklik olur.
Keşke o parayı ben kazanıyor olsam 55 bin lira ne demek çok iyi para biz cebimizde olmadığı halde harcıyoruz
bı çaya 120 lira verdigimi bilirim. hayatı yaşamayacaksan, o kültür gelişmeyecekse çok şey kaybedersin
Yani sen çaya 120 lira verince kültürünün arttığınımı düşünüyorsun yazık gidip gezilecek yerleri görmek varken boş kafelere hava atmaya giden kızlar benim için beyin y... sunu
muhtemelen burdaki çogu insandan daha fazla ülke gördüm,. sen benim ne dediğimi anlayacak kafada olmadığın için anlamıyorsun. anladğın zaman sınıf atlamış olacan
ha şunu da belirteyim har vurup harman savurmakla kaliteye para ödemeyi ayırma becerisi de gerekir. ben gelirimin %70ni filan yatırım da yaparım ama kalitesiz de yaşamama gerek yok, o zaman asla gelişemem
İsme bak paracı hatun. Kahkaha attım. Sen bırak ülke gezmeyi kendi oturduğun şehirden dışarı çıkmışsan ben dişimi kırarım. Bu konuda ciddiyim. Hayatta hiçbir kültür hiçbir gelişme katetmediğine gelişim göstermediğine yemin edebilirim. Zavallı ve ucuz hayatında dikkat çekip ciddiye alınmak için hiç yapmadığın şeyleri yapmış gibi yazıyorsun, çünkü sen bir şizofrensin. Hayatında aynı kendin gibi ucuz. Anonimsin diye salla, inanan çok olur nasıl olsa.
sen kendi özenti nikinden dolayı mı bu kadar eminsin bu yazdıklarına? aynaya bakıp herkesi kendin gibi mi sanıyorsun. seni zavallı özenti troll seni. muhtemelen kadın bile değilsin. sen gibileri çok gördüm: başkasının hayatını deli gibi kıskandığınız için böyle ağızınızdan lağım akıtarak kin güdersiniz. kendi hayatınızı herkese yakıştırmaya çalışarak rahat etmeye çalışırsınız ama sizin gibilerin varlığı bana o kadar zevk veriyor ki, başkaları hayatını yaşarken siz uzaktan bakıp kuduruyorsunuz ve kendinizi rahatlatmak için *eminim ki blablablabla diye hakaretlerle çenenize vuruyor kıskançlık kininiz. sen gibilerden çok var: *zenginler de mutsuz ya abi* diye kendini rahatlatmaya çalışan zavallı varoş örnekleri mesela.
biri daha gelip uzun uzun öğüt yazmış, okumaya üşendim ve sildim ve özet bir not düşeyim gelip tekrar aynı şekilde saçma sapan yorumlar yapacak olanlara: çayla kültürlenilmez elbet, bunu özellikle belirtmeme gerek yok diye sandım zira mal değilseniz, iki cümleyi birbirinden ayırmayı başarırsınız. birkaç yudumluk çaya bile 120 lira alan mekanlar var diye belirttim ve ekledim: hayatı yaşamayan, kendini aşırı kısan gelişemez dedim. bunu anlayacak beyin toplumun genelinde yoktur buna da adım gibi eminim. ama. zaten bu beyin öyle kolay kazanılmaz. o yüzden boş yorumlarını ayrı yerde yazın. siz kendi hayatınızı öyle yaşayın biz de kendi paramızı istediğimiz gibi harcayalım. size ne?
Bana çok gereksiz ve saçma geliyor aynısını evde yapıp içtiğim kahveye neden dışarıda 200 lira vereyim
Çünkü insanların kazandıkları miktar kaliteli aktivitelere yetmediği için sosyalleşmek için en ucuz yollardan biri olan kafelere gidiyorlar.
Daha çok sosyalleşmek hayatımın eşini bulmak için gidiyorum mesela
Onu kafeden bulmak çok zor ya
Neden
Başka nereden bulunacak ki
Ortamdakilerle daha uzun vakit geçirmek lazım bence. Kafede 1-2 saat gördüğün birini nasıl eş yapcan
Arkadaş edindim bayağı oralarda her gün orada olduğum için çalışanlarla samimi oldum müşterilerle de tanıştığım konuştuğum oldu ama benim gibi her zaman gelen olmuyor
Arkadaş edindim sevgili edinemedim ama hoşlandığım ilgi duyduğum kız oldu ama erkek arkadaşı varmış
Arkadaş edinmek daha kolay tabii, senin gibi düşünen kız varsa denk gelirsiniz belki bir gün
Ama eski tecrübelerimin etkisi ile güzel anlaştık benim oturduğum semtte oturuyormuş sonra ayrı eve çıkıp kafenin olduğu semte taşınmış büyük ihtimal arkadaş olarak gördü ama ben onu çok sevdim aşık oldum uzun zaman sonra hissetmediğim duyguları ona karşı hissettim
Maaşın kötü değil güzel bir yerde kahveye bu fiyat verebilir
bence bu tarz insanların eğlenme kültürü yok. kısacası eğlenmesini bilmiyorlar.
Tok ben o paraya iki şişe kahve alırım evde 100tane yapıp içerim
İnsanlar kahveye kahve olarak bakmiyor ki şu an bir çeşit sosyallesme araci. Sanki millette her ay yurt dışına gidecek gelir var , naapsinlar dışarıda kahve içiyorlar onlarda.
Bunu deneyimleyince anlarsın sevgili mermur çocugu kardeşim
Cafe gitmek çok saçma daha güzel yapılacak aktiviteler var
Kahveye bende vermem o parayı da yemege her türlü veririm
Ruhuma iyi gelen her şeye harcarım
55k nası alion para lazim
Evet aliyorum. turkiyede degilimmm
cimriyim desene olm :d
Lan g zekali maliyeti 10 tl olan kahveyi sana 200 tl ye kitliyorlar sende alip hikaye atiyosun instaya. Starbokyoyommmm! Diye. adamlar kekliyor seni.
Evde yap termusa koy gotur disari