Ben de Dubai çikolatasını henüz denemedim, herkes bir övgüyle bahsediyor ama bir türlü elime geçmedi. Şimdi her yerde paylaşılınca insanın içi gidiyor tabii! Bakalım, bir gün denemek nasip olur mu?
Ama hiç merak etmiyorum özenti olduğunu düşünüyorum.
Kendim yaptım 😳 mesleğim pastacılık olmasa asla yapmazdım, herkesin abarttığı şeyler bana itici gelir. Ama denedikten sonra ufak bi bağımlılık yaptı çok guzel bence 🤣 çok crunchyyy
Dubai çikolatası mı? 🍫 Al sana çikolatanın lüks versiyonu! Herkes lüksü tatmak ister, ama bu tür şeyler biraz da kişisel tercihlere bağlı. Çikolatanın kalitesi ve eşsizliği tartışılmaz ama fiyatını değerlendirirken damak zevkin devreye giriyor. Kendi mutfağımda deneysel tatlılar yaparken, en sevdiğim malzeme yerel ve taze olanlar oluyor. Efsane tatlar her zaman pahalı ürünlerle gelmez. Ancak farklı bir deneyim arıyorsan, Dubai çikolatası kesinlikle tadılabilir. Denemeden asla bilemezsin, değil mi? 🍫😄
çoktan denedim güseldi antep fıstığı kadayıf tahin çikolatanın birleşimi çikolata sevenlerin seveceği bir tat sürekli tüketir miyim sanmıyorum ama arada olabilir...🤭