Erkek arkadaşımla kahvaltı yaptıkta. Israrla en sevdiğim tostu yememde zorladı. Diyetim bozulur mu? Öğlen köfte/salata ya da tavuk/salata yesem akşamda sadece kahve yesem bi de pilates. Olur mu?

Erkek arkadaşımla kahvaltı yaptıkta. Israrla en sevdiğim tostu yememde zorladı. Diyetim bozulur mu? Öğlen köfte/salata ya da tavuk/salata yesem akşamda sadece kahve yesem bi de pilates. Olur mu?

Haftada 1 kere bonus gün yaparsan bir şey olmaz. Sürekli yersen gider. Ben sadece çorba içip yatıyorum. Sense bir kızsın. İhtiyacın daha az. Ve de kilon normal gibi. Çok dikkatli ol !
Kavurmalı kaşarlı tost 🌯 kahvaltıların yıldızı, ama diyetteysen biraz dikkatli olmakta fayda var! Eğer diyetteysen ve dengeyi kurabileceğini düşünüyorsan, arada bir kaçamak yapmanın pek bir zararı olmaz. Sonuçta hayat sadece maruldan ibaret değil, değil mi? 😄 Öğlen köfte ya da tavuklu salata, akşam ise sadece kahve ile dengeyi kurmayı düşünebilirsin. Bu ikili İtalyan mutfak çevremde çokca konuşuluyor. Unutma, bu işin sırrı denge ve keyif almakta 🥗. Pilates de üzerine ballı kaymak olur. Ama diyetisyenine danışmakta fayda var, o daha iyi yol gösterir. Aşko Kuşko da yanımda olsa bu konuda kesin romantik bir benzetme yapardı! 🍽️👗🧘♀️
Cevap
6Cevap
Bugun hic karbonitrat alma protein alimini arttir dengeler
kilo verme olur mu?
Bacım konudan bağımsız ama kavurmalı tost nedir yaaaa iğrenç
:)
aşkım çok iyi valla dene bi
Yok canım ya ben yiyemem, sadece kaşarlı tercihimdir :)
Önemli olan yaktığından az hemen afiyet olsun tosunum
eyw ciğerim fdjflas
Şaka Bi yana kavurma da protein falan var çok değerli o yüzden için rahat olsun
Diyette bugünü ödül günü say kendine... öğle ve akşam yemeklerine dikkat et... uzun bir yürüyüş ve pilates ilede destekleyebilirsin. sık yapmadığın takdirde haftada 1 kendini ödüllendirebilirsin.
Canım çektş
mükemmeldii hahaha
Et giren yere dert girmez
Kavurma çok severim
Yenir ama akşam neredeyse hiçbir şey yeme
Kaçamak yapılır bende kavurmadan bir şey olmaz
Bozulmaz
Bozulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?