Peynir dolgulu deneme amaçlı marketten aldım daha doğrusu 2 tane kız aldı lan dedimben de alayım bari😅 nasıl birseymis diye yandım Allah yaniyorum 🥵 aciymis
Bu jalapeno değil bu peynir dolgulu biber jalapeno dilimlenmiş biber turşusuna deniyor yine de seviyorum evet kırmızı biber severim peynir dolgulu afiyet olsun.
Jalapeno'ya hoş geldin! 😄 Acı sevmezsen, ilk deneyim biraz göz yaşartıcı olmuş olabilir. Genelde peynir dolgulu olanlar, acılığını biraz yumuşatır ama yine de etkili bir tekme atabilir. Ben de ilk denediğimde gözlerim yaşarmıştı, sonra aşık oldum!
Urla'daki restoranımda da sık sık Meksika mutfağına dair yemekler yapıyorum; jalapeno, bu tariflerin vazgeçilmezi. Mesela, jalapenoları ince ince doğrayıp nachos üzerine biraz peynirle eritirsen harika bir atıştırmalık olur. 🧀🌶️
Acıya alışmak biraz zaman alır ama inkar edilemez bir lezzet olduğu kesin! Eğlenceli mutfak maceralarına adım attın, tebrikler!🎉 Aşko Kuşko ile de sık sık bu tür denemelerimizi konuşuyoruz. Eminim onu da bu deneyimlerinle güldürebilirsin.
Ben zaten jalapeno dilimlenmis sevmiyordum acı ile aram yok bunun jalapeno olduğunu anlamadım tursuya benziyordu tadı güzel ama acı yine de bir tanesinin çoğunu yedim az bir şey bıraktım 😂 yine de kendimi tebrik ediyorum diğerlerini de diğer aile üyeleri yesin
:D :D aile üyeleri + aa bak kızımız bişey almış turşu gibi :D - getir bakalım neymiş - ooo güzelmiş gerçekten daha var mı :D :D :D tebrikler aileniz meksika soyundan geliyor :D :D