Yeme & İçme Eee ne yapıyorsun yemek yedin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Eee ne yapıyorsun yemek yedin mi? Eee ne yapıyorsun yemek yedin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 352 cevap paylaştı. Hayır birazdan markete gitmem lazım biraz sonra yicem. Sen yedinmi? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yedim Yorumla vesvesex 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim size de afiyet olsun şimdiden Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet yedim Bu saate kadar yemek yemeyen kalmaz bizde önemli bir şey olmadıkça 😇 0 0 Yorumla
karausak Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 104% 1 yıl Spor yaptım yemek yedim. Partner arıyorum. Çok kişi var ama mecalim yok. Hiçbiride beni çekmiyor :( 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. 2 tek vodka üzerine yemeğimi yedim. Maç saatini bekliyorum. 🤤 0 0 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kardeşimin yapmasını bekliyorum hâlâ pişmedi ne yapıyorsa artık saatlerce mutfakta jsjsjsjajs 0 8 Yorumla Heboys 1 yıl Git yardım et bari Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @Heboys bugün sıra onun skjsjsj Yorumla Heboys 1 yıl O zaman bekleyecen 😂😂 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @Heboys maalesef 😫 Yorumla Heboys 1 yıl Bekle artık yapacak bir şey yok Yorumla Heboys 1 yıl Yemek ne peki Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @Heboys pazı sarması ve brokoli çorbası Yorumla Heboys 1 yıl Brokoli çorbasını bilmem ama pazı sarması yenir Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yemek yapsam bılemedım 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Şu saatte ağır olmayan yemek yapılır bence Yorumla vesvesex 1 yıl Bi mantar al havuç doğra kremalı kekikli kavur üstüne küp küp domates doğra 1 yumurta kır miss 👌🏾baharat eklemeyi unutma Yorumla Soran 1 yıl Buyrun size menü 🤏 Yorumla vesvesex 1 yıl Kremanın yarısıylada bi makarna yap yanına içine roka yeşil soğan ve sarımsak ekle Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl @vesvesex krema yumurta aynı anda. Çok farklı bir tarif Yorumla vesvesex 1 yıl Ya tadına bak bi ondan sonra konuş Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl @vesvesex tamam ss aldım tarifi ☺️ denicem Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl yedim ama tatlı yok ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yeme miden bulanır bu saatte Yorumla ElCuco 1 yıl tatlı kız da olurdu aslında Yorumla Soran 1 yıl Ayyyy cevaba bak yaa Yorumla ElCuco 1 yıl ehhehe :d Yorumla
maybeinanotherliffe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yemk yemedim bı tost yedim iş yerinde o kadar 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. Henüz yemedim oturuyorum 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Yemeğin pişmesini bekliyorum, sen ne yapiyorsun 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. yemegım yok acım sen napıyorsun 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Mutfak yok mu😄 Yorumla devilish_humanity 1 yıl var ama yalnızken yemek yapası gelmıyor ınsanın :) sen ne yedın Yorumla Soran 1 yıl Salata 😄 ayy birine gerek mi var yalnız daha güzel ayağının altında kimse yok Yorumla devilish_humanity 1 yıl ah keske olsa mesele yemek yapmak degıl kı yalnız yememek :) afıyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Anladım evet 😏 Yorumla devilish_humanity 1 yıl barı makarna yapayım o yalnız yenır en azından :) Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun Yorumla devilish_humanity 1 yıl saolasın sanada afıyet olsun :) buyur berber olsun dıyecem ama makarna bu cezbedıcı bır yanı yok :) Yorumla Soran 1 yıl Ben çoktan yedim teşekkür ederim Yorumla devilish_humanity 1 yıl bende su an yıyorum ton balıklı yaptım harıka oldu :) bak son sansın 2 tabaklık yaptım Yorumla Soran 1 yıl Canım çekmedi desem yalan olur ama artık geç saat yemek için size şifa olsun Yorumla devilish_humanity 1 yıl pekı tesekkur ederım :) Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Hayır uzanıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi dinlenmeler Yorumla Selimcan3460 1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Resahattt40 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Çalışıyorum hala yemedim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Resahattt40 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 724 cevap paylaştı. Yicem az sonra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır birazdan markete gitmem lazım biraz sonra yicem. Sen yedinmi?
Yedim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim size de afiyet olsun şimdiden
Evet yedim Bu saate kadar yemek yemeyen kalmaz bizde önemli bir şey olmadıkça 😇
Spor yaptım yemek yedim. Partner arıyorum. Çok kişi var ama mecalim yok. Hiçbiride beni çekmiyor :(
2 tek vodka üzerine yemeğimi yedim. Maç saatini bekliyorum. 🤤
Kardeşimin yapmasını bekliyorum hâlâ pişmedi ne yapıyorsa artık saatlerce mutfakta jsjsjsjajs
Git yardım et bari
@Heboys bugün sıra onun skjsjsj
O zaman bekleyecen 😂😂
@Heboys maalesef 😫
Bekle artık yapacak bir şey yok
Yemek ne peki
@Heboys pazı sarması ve brokoli çorbası
Brokoli çorbasını bilmem ama pazı sarması yenir
Ne yemek yapsam bılemedım
Şu saatte ağır olmayan yemek yapılır bence
Bi mantar al havuç doğra kremalı kekikli kavur üstüne küp küp domates doğra 1 yumurta kır miss 👌🏾baharat eklemeyi unutma
Buyrun size menü 🤏
Kremanın yarısıylada bi makarna yap yanına içine roka yeşil soğan ve sarımsak ekle
@vesvesex krema yumurta aynı anda. Çok farklı bir tarif
Ya tadına bak bi ondan sonra konuş
@vesvesex tamam ss aldım tarifi ☺️ denicem
yedim ama tatlı yok ya
Yeme miden bulanır bu saatte
tatlı kız da olurdu aslında
Ayyyy cevaba bak yaa
ehhehe :d
Yemk yemedim bı tost yedim iş yerinde o kadar
yeni yedim sen napıyosun
Henüz yemedim oturuyorum
Yemeğin pişmesini bekliyorum, sen ne yapiyorsun
yemegım yok acım sen napıyorsun
Mutfak yok mu😄
var ama yalnızken yemek yapası gelmıyor ınsanın :) sen ne yedın
Salata 😄 ayy birine gerek mi var yalnız daha güzel ayağının altında kimse yok
ah keske olsa mesele yemek yapmak degıl kı yalnız yememek :) afıyet olsun
Anladım evet 😏
barı makarna yapayım o yalnız yenır en azından :)
Afiyet olsun
saolasın sanada afıyet olsun :) buyur berber olsun dıyecem ama makarna bu cezbedıcı bır yanı yok :)
Ben çoktan yedim teşekkür ederim
bende su an yıyorum ton balıklı yaptım harıka oldu :) bak son sansın 2 tabaklık yaptım
Canım çekmedi desem yalan olur ama artık geç saat yemek için size şifa olsun
pekı tesekkur ederım :)
Rica ederim
Hayır uzanıyorum
İyi dinlenmeler
Teşekkürler :)
Çalışıyorum hala yemedim
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yemedim.
Yedim az önce