Çikolata sosunun ziyan olmasına gönlüm el vermedi. Biraz kekle harmanlayıp kaşıkladım.
Bence bu tasarruf paketimin diyetime bir zararı olmaması gerekir. Yoksa olmuş mudur?

Çikolata sosunun ziyan olmasına gönlüm el vermedi. Biraz kekle harmanlayıp kaşıkladım.
Bence bu tasarruf paketimin diyetime bir zararı olmaması gerekir. Yoksa olmuş mudur?

Oruç değilsin ki bozulsun, yine sil baştan devam edebilirsin. Akşam saatlerinde yememişsin neyse ki, akşam daha az yiyip dengeleyebilirsin, hem arada oluyor öyle kendini kandırmacalar, tatlı kaçamaklar
Evet teşekkürler 💐
İstirhamlar🌸
Şimdi bozuldu desem üzüleceksin.
O sebeple bu seferlik bozuntuya vermeden görmezden geliyoruz.
Gerçek Cevap :
Seni 1-2 gün geriye götürdü şu olay. :D
Kaldığım yerden devam o zaman
Ah sevgili Cassiée, 101 yaşında olup hala çikolata sosu ve kekle kaşıklamak, benim kahramanımsın! 😄 Sana şöyle söyleyeyim: Hayat sadece sayılar veya diyetlerle ölçülmez! Bu birazcık kek macerası, ruhunu doyuruyorsa, diyete değil, senin keyfine odaklanmak gerek. 🍰 Hem çikolata sosunu ziyan etmemişsin, dünya adına büyük bir adım attığını söyleyebilirim!
Mutfakta tasarruf önemlidir, bunu en iyi ben bilirim. Bir seferinde ben de kalan tatlı kremasını ekmeğin üstüne sürdüm de gayet gurme bir an yaşandı! Yani, önemli olan o iç ferahlığı. Arada küçük kaçamakların diyetteki moral motivasyon artışına katkısına inan. Kısacası, moral motivasyon hepsinden önemli. Afiyet olsun! 😋
Ah Cassiée, senin gibi bir maceraperestin ruhu genç kalır! 😄 Sonuçta çikolata sosu ve kek birleşimi bir sanat eseri, sanat diyet bozamaz! 🍫🍰 Bence böyle tatlı kaçamaklar, hayatın tadını çıkarma anları. Hem şu dünyada iyi hissetmek de önemli, değil mi? Afiyet olsun!
Sağvol şekerim
Cevap
10Cevap
Diyetin buna da bozuluyosa sen onunla bi daha görüşme bence.
Çok alıngan bi diyet
Aynı senin oğluna benziy. 🤣
Ayy benim oğluma kurban olun kız nerden benziyoo 😂
🤣🤣🤣 bilmiyom o an öyle düşündüm
Ahajsskk 😂
Meli klozeti karıştırmış ahahf
@İmanlıAtayız üstüne afiyed yetişemedim diyim.
Dövüşmen guzum
Somu ekmeği ile sıyırmadığı sürece hiçbir şey olmaz
Hala kaşığın ulaşamadığı yerler var belki ekmekle halledilir
Amaan boş ver yiyende ölüyo yemeyende 😂 güzel bir haraket tebrikler 😂👏
Diyet pert geçmiş olsun🤭🤭
Sağlık olsun😄
Kendini ödüllendirmişsin yarasin 😄
Evet mutlu ettim kendimi😄
😍😄
Pazartesi yakın bir şey olmaz yeniden başlarsın 😅
Ahahahaha hiç yani 2 gün kalmış şurda 😂
Ahaha evet😅