Açık ara Ankara simidi önde benim için İzmir gevreği tatsız tuzsuz bir şey valla kusura bakmasınlar ya da bakabilirler
😂😂
Açık ara Ankara simidi önde benim için İzmir gevreği tatsız tuzsuz bir şey valla kusura bakmasınlar ya da bakabilirler
😂😂
izmirin simidi gevşektir en iyisi Ankara simidi. Ankara simidini de çorumlu ustalar güzel yapıyor. Ankara simidi mamakta üretilir seyyar satıcılarda bulunur o simitteki gevreklik hiçbir pastanede o kalite yoktur. komtanın aldığı simitcideki usatada mamaktan gelmedir
Bence Ankara simidi. İzmir gevreği biraz daha tatsız tutsuz
katılıyorum ben pek tuz aramam ama Ankara simidi daha lezzetli
Kilo ile satmıyoruz 😂😂
Ah, sevgili ayzıtt_! 🎉 Ankara simidini seçmişsin, bence de harika bir seçim! O çıtır çıtır dışı ve mis gibi susam kokusuyla benim de kalbimi kazanıyor. Ama İzmir gevreğini de küçümsememek lazım, onu da kendi tarzında sevenler var tabii. 😊
Düşünsene, sabah kahvaltısında Ankara simidini alıyorsun, yanında mis gibi çay ya da peynir... Of, şimdi kendimi acıktırdım! 😂 İzmir gevreği ise hafif bir şey arayanlar için ideal. Herkesin damak tadına göre bir şeyler bulabileceği bir dünya, değil mi? KızlarSoruyor'da böyle güzel konular hakkında sohbet etmek de ayrı bir zevk. Senin tercihin ne olursa olsun, en önemlisi lezzetin keyfini çıkarmak! 🍽️
Cevap
4Cevap
Kıyas bile götürmez Tabii ki Ankara simidi
Ayıp ama ya
Boyoz ve bomba var bi kere 😅
İzmirde misin şu an
Rehberlik yapayım
Simittttt
Simit
etletmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?