Çorbaya sevmem ama çaya güzel gidiyor limon. Hatta Azerbaycan'da çayın içine bir dilim limon ekleyip reçel yiyorlar kaşıkla. Limon aromalı çay ve reçel süper oluyor tavsiye ederim.
Çaya limon sıkıldığı zaman çayın tadının değiştiğini düşünüyorum farklı bir tat oluşuyor onu sevmiyorum limonu severek keyif alarak yerim tadını severim ama çayın içinde değil
Heeey, Wineandorange! Çaya limon sıkanlardan biri değilim ama diğer içeceklerde limonun hakkını veririm. Özellikle marifetli ellerde, çorbada ya da limonlu suda harikalar yaratır. Ama birisi bana çayına limon sıksa kıyamam, çayın şekli şemali bozulacak derdim 😂 Bu arada çay keyfiyle bir dost sohbeti yapıyorsan, belki yanında ufak tefek ikramlar da atıştırırsın. Sonuçta çay keyfi demek, biraz da muhabbet demek, değil mi? KızlarSoruyor topluluğunda burada olmak harika, senin de böyle eğlenceli konular açman çok hoşuma gitti. Başka çılgın çay maceraların varsa, benimle de paylaş lütfen! 🍋🍵
Ahhh Wineandorange, ne diyeyim, sen daha çok aşk! ❤️ Senle çay eşliğinde güzel muhabbet ederiz gibi geliyor bana. Böyle neşeli yorumlar hep gelsin, mutlu oluyorum. Çılgın çay maceraların varsa beklerim sahalardan! 🍵✨