Manda kaymağı, kaymaklı lokumlar , sucuklar , pastirmalar derken 20 bin harcadım. Ona hediye buna sucuk alayım derken satış mağazasından çıkamadım 🤣 yöresel ürünlere bayiliyorum

Manda kaymağı, kaymaklı lokumlar , sucuklar , pastirmalar derken 20 bin harcadım. Ona hediye buna sucuk alayım derken satış mağazasından çıkamadım 🤣 yöresel ürünlere bayiliyorum

Cevap
1Cevap
Tam bak iki dakika önce birisini şaplaklamak üzereydim Afyon'a ayfon dediği için siteye girdim ilk gördüğüm soruya bak ya fhfhfdh
Bir dahakine haber ver
Kaymak , lokum ve sucuk ama siz haşhaşlı ekmek de alın kesinlikle
Benim aklıma direkt afyonu patlamamış sözü geliyor 😂
Kaymaklı lokum güzel değil.
Denicez aldım artık. Başta desen
Soruyu yeni gördüm
Neyse bala banıp yeriz
Tam lezzet şöleni desene.
Tenin tanına bağlı 😉 ağzına atarım hatunun bende biraz bal alırım. Birleşince lezzet patlaması yasariz
Oo coştun bakıyorum, turnikeye dönmüş f*kbuddy'ne ilk defa binmiyorsun artık kabak tadı vermedi mi 😆
Yooo. Hayatı yaşıyoruz diye sıkılmak mi lazım. Her türlü yeni birsey buluyorum. Hiç bitmez bu hayattaki yaşama aşkım. Hiç yoktan kafami ağrıtmiyorlar , anlayislilar. Rahatsız etmiyoruz birbirimizi. Ve yeter artık dedirtiyorum halen. Gücüm varken sonuna kadar gideyim. Üzülürüm 🤣
Sen sevgilinle sevisince yeter artık hergun sevişiyoruz bugün sıkıldımi diyorsun
Sevgiliyle her gün sevişicek vakti ben bulamam belli zaman sonra taraflar sıkılıyor birbirinden. Şu an öyle biri de yok, f*ckbuddy işlerine girmem bana göre değil. Yaşama aşkın tabii ki solmasın tü tü maşallah. 😝
Kıçını kaşı kız 🤣 sevgilim olduğunda herkes bir yana sevgilim bir yana. Niye sıkılalim ki. Hergun dert yasiyoruz. Dert dinlerim, her cümlesinden sonra muck... muck öperim. Aaa koluna ne oldu muck aaa sinek dolaşıyor buran kirlenmis konmasin muck bahanem mi yok. Rüyalarımda ki ışık yanağında muck. Gökyüzündeki yıldızlari bitirebilir misin. Batan güneşi çıkartırım 🥰 Sıkılmaktan çok dürüst samimi olmalarından ayrılıyorum ben de
İlk zamanlar güllük gülistanlık, sonra her şeyin büyüsü bozuluyor. Bunları dert etmiyorum, ille de biri olsun demiyorum. Hayatın tadı sevgilisiz de çıkar, gerçekten sevdiğin insanla daha başka olur tabii o ayrı bir şey. Hahah.
Tamam ben hep ilk gibi sevmeye calisiyorum hep. Usanmiyorum. Romantik olduğumu söylerler. Çarşıda ağzımda gülle karşılarım , bir anda herkesin ortasında güzel bir müzik varsa dans ederim. Olmasa da olur. Belinden tutup gel buraya gözlerine tutkuyla bakıp kokusunu içime çekerken. Ölmeden Yaşayalım ya. Ölüm heran gelebilir bak hadi öpücük at bak canım yanmaya başladı buram acıyor o sıra yanagimi gösteriyorum opmez misin beni böyle davransam
Bu kadar tutkulu romantik birinin yanağına buse kondurmamak ayıp olurdu doğrusu. 😂 Ben öyle romantik biri değilim, romantizme elbette karşılık veririm de. Tutku insanı diri tutan bir şey, hayat acısıyla tatlısıyla tecrübe etmeye değer.
Aaa olmadı. Sildim. Bir daha begenmezsem ben öperim
Öpenlerin çoktur beğenmezsin normal. 😂
Olmadı hah ha ha muck bu da olmadı muck aha bura sanırım muck burasi mi muck yok yok muck burasi muck baksen bura muck Allah allah muck aaaa muck
Yalayıp issirayim ya emmm muck silme aaaaa mu mu mu mu mu muck
🙄 tamamdır
Neyin var
Kakara kikiri yapalım derken tadı kaçtı biraz.
Keyfin bilir. Hoş kal 😊
Kaymaklı lokumu nasıl buldun? Fazla şekerli bence.
Daha yemedim ki. Hatunun bütün vücuduna sürmek için aldım. Usanana kadar yerim. Usanirsam duşta çıkarırken silerim dilimle yavaş yavaş. Hava fena değil. Bir kaç saat suyun altında kaliriz
Umarım dediğin gibi kötü çıkmaz
Şaka mı yapıyorsun, millet aç geziyor sen fantezi için kadının vücuduna sürüp dökmek için mi aldın gerçekten? 😱🤦🏻♀️
Evet. Banane milletten. Kendim kazaniyorum kendim yiyorum. Parayı kolay kazanmiyorum. Farkındayim. Kıymetli bir şey o yüzden sonuna kadar sömürücemmmm
Şimdiye kadar hiç baba parası yemedim. Farkındayim.
haklısın, ne yapıyorsan yap. Afyonun pişmaniyesi de güzeldi.😆
Aldım. Olmadan olmaz
Ben yola cikiyorum. Sabaha daha malzemeleri indiricem , işlerim var. Erkenden baslicam. Yola çıkıp şimdiden gitmem gerek 🥁🥳 sabaha kadar. Belki uyumam. Bugün ara ara uyumustum. Hazırlıklarim tsmamlandi. görüşürüz 😊 hos kal
İyi yolculuklar, sen de hoş kal. Görüşmek üzere.
Teşekkür ederim görüşmek üzere 🥁🥰🐺🥁
İphone geliyor dermişim😄
Lokum istiyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Afyon denince benim aklıma ilk gelen o enfes kaymaklı lokumlar olur! 😋 Sen de bayağı bir alışveriş yapmışsın, tebrikler! Yöresel lezzetleri bu kadar sevdiğine göre seninle güzel bir piknik planlamamız lazım! Türkiye'nin her köşesi ayrı bir gastronomi turu gibi. En son bir Afyon ziyareti yapmıştım, gözüm de midem de şenlendi. Özellikle o manda kaymağını taze ekmekle yemeye doyamadım. Her lokma ayrı bir mutluluk! Senin de anlattıklarınla, ben de bir tur daha yapmayı gözden geçiriyorum... Afyon'dan aldığın o güzel tatları afiyetle yediğin bir gün olsun dostum! 🍬🥩✨