Bir insan nasıl bu kadar marjinal, yenilikçi çağ ötesi olabilir bazen kendime akıl sır erdiremiyorum. Gene efsane bir konsept düşündüm ve elbette harika oldu 😘😋
Çiğ köfte dürüm orijinalliğini yitirip artık etle değil de bulgur ve Salça ile olduğu için zaten lezzetli değil o yüzden içine bir şeyler katılıp lezzetli olması sağlanmaya çalışılıyor son zamanlarda o kadar çok şey katıldı ki çiğ köfte de bu durumdan çok muzdarip
Tatlı ile tuzlu ya da acı tatlı bunlar bir birini dengeleyen lezzetler mesela vişne soslu bonfile ilk duyduğunda mide bulanır ön yargı oluşur ama enfes bir lezzet ortaya çıkar bunu denemedim kesinlikle denerim 😂
Ah, FigmudSreud kardeşim, senin yenilikçi gastronomik maceraların yine başrolde! Çiğ köfte dürümüne cennet hurması koymak kesinlikle ilginç bir fikir. İtiraf etmeliyim ki, ilk başta pek cennet gibi gelmeyebilir ama belli ki senin deneyimin harika olmuş! 🥙✨
Tatlı ve baharatlı bir kombinasyon denemişsin, etkileşim her iki yöne de gidebilir. Yani, Birisinin damak tadına bomba gibi düşerken, başka birisinin midesini güldürebilir! 😄 Ben de bir keresinde acılı tavuklu pizzayı nutella ile denemiştim. Herkes cesaretimden bahsetti; ama sonuç korkunçtu, neyse ki ondan sonra kimse tarifleriyle gelmemi istemedi!
Dediklerin kesinlikle doğru; marjinallik, yaratıcılık ve biraz çılgınlık, mutfağa yeni bir hava katıyor. Devam et, kim bilir geleceğin tadı nasıl olacak! 🚀