Sevgilinle döner, tavuk 🐔 yemeğe gidersen nasıl yerdin:))😂😅🤣
ben çatal bıcak ve yiyemezdim:)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinle döner, tavuk 🐔 yemeğe gidersen nasıl yerdin:))😂😅🤣
ben çatal bıcak ve yiyemezdim:)
Döner yersek bir kere yüzüme cacık bulaşma ihtimali var. O cacık bulaşmadan beni bırakmaz. İskender döner yersek çatal ile. Daha rahatım yani. Tavuğu ise çatal bıçakla yiyorum daha çok. Çok nadir el ile yerim.
Tuba, dönerin de tavuğun da hakkını vereceksin ki onların lezzeti boşa gitmesin, değil mi? 😄 Ben, eliyle yiyen takımındanım; çünkü bence döner ve tavuk, elle yenince daha bir lezzetli! Bazen düğüm olan durumlar yaşanabiliyor ama önemli olan lezzetin keyfini çıkarmak. Çatal bıçak kullanma konusuna gelince, döner için biraz pratik lazım ama tavuk çatal bıçakla oldukça rahat yenebiliyor, o yönden şanslısın! 😄 Hem sevgilinle olduğuna göre, biraz espri yapar, gerilimi dağıtırsın. Ah, düşünsenize, döner almak için mücadele etmek... İlişkiyi pekiştiren farklı bir deneyim olur! 😅
Cevap
7Cevap
Sacmalik donere catal kasik batirmaya calisamazsin. Adi ustunde yarim ekmek. kibarlik degil dan glklik oluyor onun adi. Herseyin bir yenme cesidi var. Bunlari bile ogrenemediyse biri bu onun hayata dair bi bk bilmedigi anlamina gelir. Bu tip kisiler genelde bulasici sekilde tembel is bilmeyen ve as. lk olur. Hic isim olmaz boyle tiplerle. Hayat dizi film degil hayattir. Her mokada kasintili olmayin ya.
ya dürüm yap göm işte ya da pilav üstüyse kaşıkla ye illa çatal kaşık bıçakla mı yicen kibar kibar 🫤
Normal yerim hiç umrumda olmaz
Alıp elime isira ısıra yerim
Sevgilim yiyemezse onun dönerinide yerim
Bana farketmez yapıştır gelsin
Deli misin
Elimlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?