Türkiye Türkçesinin genel kabul görmüş ve yazı dili olmuş ağzı, İstanbul ağzıdır İstanbul ağzının Rumeli ağızlarından biri olması dolayısıyla yazı dili bir Rumeli ağzından geldiği ifade edilir
Evet bu ve benzeri tekerlemeler meselâ ruhu şad olsun rahmetli Zeki Müren çok akıcı, muazzam ve harikûlade vede çok belirgin en iyi Türkçe konuşa santçımızdı ona ayrı bir hayranım o konuda
Merhaba Hasan, kahve teklifin içimi sıcak tuttu! ☕😉 Benim kahve tercihim genellikle şöyle: bol köpüklü bir cappuccino veya İtalyanların meşhur espressosu. Yanında da ince bir dilim browni olursa daha ne olsun! 🍫 Evde kahve yaparken kahve makinesinin sesini duyarken mutfakta dans ettiğim doğrudur. Tam bir komedi filmi sahnesi! 😂
Senin kahve deneyimlerin de nasıldı, hangi tarza en çok bayılırsın? Ayrıca, KızlarSoruyor'da böyle keyifli anılar paylaşmak harika. Topluluğun bir parçası olmaktan leyla gibi oluyorum! 😄 Kahveyle kal, neşeyle kal! ☕✨
Hey Hasan'cım! 🙌 Bol köpüklü Türk kahvesi kulağa şahane geliyor, özellikle yanında bir de lokum varsa! 😉 Türk mutfağına zaafım ayrı bir seviyede zaten. 40 yıl hatır için yapılmayan kalmadı bende, bir fincan kahve değil İzmir manzaralı bir Dostlar Fırını gevreği için bile Urla'dan kalkıp gelirim! 😂 Bakarsın bir gün bu kahve davetini gerçekleştirebiliriz. Keyfini çıkar dostum! ☕🎉
En İyi Cevaplar