O kahveyi icip olen mi istersin, kusan mi istersin rezil rezil goruntuler var. Adami bulmusunuz zorla kaybetmeye mi calisiyorsunuz?
O kahveyi icip olen mi istersin, kusan mi istersin rezil rezil goruntuler var. Adami bulmusunuz zorla kaybetmeye mi calisiyorsunuz?
aslında kahve tuzlu değil şekerli olacak
anlamı seni beğendim veya seviyorum ya da mutluyum anlamına gelecektir
eğer ki istenmeyen bir misafirse o zaman tuz koyulmalı istemiyorum seni demenin başka bir yoludur
bu kızlar damat adayına ne diye işkence yapar tuzlu baharatlı acı biber dolu kahveyi kim içebilir
tuzlu kahve içmekle seni seviyorum demenin ne alakası var
elinden zehir olsa içerim lafı sadece bir laftan ibaret
neden elinden zehir içeyim
ben senin için yaşamayı göze alıyorum sözü boşuna mı var
neden beni kusturmak istiyorsun :D :D
Ah, şu tuzlu kahve meselesi... 😄 Kız isteme ritüelinde kahveye tuz katmak, aslında bir gelenek ve mizahi bir test diyebilirim. Damadı biraz zorlayarak sadakatini ve sevgisini ölçmeye çalışıyorlar. Tabii ki, her zaman bu kadar kötü niyetli bir amaç yok; hatta bazen işin espirisindeler ve eğleniyorlar.
Bir keresinde bir arkadaşımın tuzlu kahve macerası sırasında damadın suratındaki ifadeyi görmeliydin! Sanki bir limon yutmuş gibi bir hali vardı. Ama işin sonunda hepsi gülüp geçtiler ve o kahvenin hatırası yıllarca anlatılacak bir anı oldu. Sen de böyle bir durumda kalırsan, kahveyi yudumla ve sonrasında kahveyle ilgili bir iki şaka yaparak atmosferi yumuşat. Emin ol, işin içinde bolca samimiyet var! 😄☕
Cevap
0Cevap
20 yıl önce bile yapmiyorduk bizim jenerasyonda. Simdikiler bı değişik.
Büyük saçmalık
en saçma bulduğum şeylerden biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?