Yeme & İçme Prenses tacı tatlısı yaptım nasıl olmuş sizce 🌸? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2817 Yapay Zekaya Sor Sayfamdaki bütün prenseslerime özel olsun 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Güncellemeler1 yıl 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Güncellemeler1 yıl ... Prenses tacı tatlısı yaptım nasıl olmuş sizce 🌸? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. ay çok leziz görünüyor tadını merak ettim açıkçası 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Jel gibi duruyor. Güzel olmuş 🤤 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. güzel olmuş oldukça Afiyet olsun 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Güzel görünüyor eline sağlık. Biz yemeyeceksek nasıl yapacağız ya bir yerimizi şişer ya da düşerse 🤣 4 7 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸 Yorumla Gof34 1 yıl @ZorundamıyımEfsane Gecelerin yargıcı ne yapaysun yanlış yere yazmışım 😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @Gof34 ahhaha çalışayirum 🤣 sen ne yapayisun Yorumla Gof34 1 yıl Trabzona gideyrum bugün hazırlık ettum da 😂 Yorumla Gof34 1 yıl Kolay gelsin Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @Gof34 Oooo iyi yolculuklar Yorumla Gof34 1 yıl @ZorundamıyımEfsane Teşekkür ederim Yorumla
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok güzel görüntüsü olmuş lezzetli görünüyor pasta olacak bende master chef 3 jürinin önüne koyman çok isterdim 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Aaa ilk defa duydum bu tatlının ismini ve gördüm ama tatlıdan ziyade pastaya benziyor afiyet olsun abla😋😋 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla Kağannnn1 1 yıl Rica ederim abla ne demek🥰🥰 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Eminim güzel olmuştur ama kakaolu puding olmasını isterdim😋 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bur dahakine çikolata puding ten yapmayi düşünüyorum canım oda çok güzel duruyor Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Görsel olarak siyah beyaz yapıp üstünü süsliycem bu sefer Yorumla babysharkSmom 1 yıl Beyazı çıkar aradan kara kızan tatlısı falan olsun adı da😂 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yine harikalar yaratmışsınız hanfendi elinize sağlık 💖 2 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla Shwkzbiwsn 1 yıl 🌸❤ Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olmuş maviş sultan eline sağlık💙💙Senin şu sofraların beni mest ediyor🩷 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Baileyscream Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Immmmm canım çektiiii ne güzell olmuş kızzz🤤🤤😋😋😋💜💜 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş KS halkına gönder herkes bir tabak alsın😉 2 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Rica ederim Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Aşkım görüntü mükemmel, eminim ki tadı da harikadır. Ellerine emeğine sağlık 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Birseysorupcikiicam Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bana ver hepsini ben yicem iste sakin diger cocuklara verme bana ne yaa 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Senin canın sağolsun çiçeğim olur tabiki 👍🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Çok hafif güzel bir tatlı eline sağlık canisi. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Oyşş ellerine kollarına sağlık afiyet bal şeker olsun canım ablammm 💞💖 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Senin bu kadar hamarat olduğunu bilmiyordum 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🌸🌸🌸🌸
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çok hoş bu kız harika yaa. Yerim kız senin pastani 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aaa bana özel bir tatlıı💫 çok teşekkür ederim 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸👍👍👍 Yorumla
Eylulxxxs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Çok tatlı olmuş tam kız çocuğu doğum günü pastası 🎂 4 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş abla afiyetler olsun 😊 3 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla Semih6934 1 yıl Rica ederim 🥰💐🙏 Yorumla
Cileklisushi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl abla senin kadar güzel olmusss ben de prenses miym 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
VanilyaÇiçeği Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Çok şirin görünüyor afiyetle yiyin eline koluna sağlık 😍♥️ 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla VanilyaÇiçeği 1 yıl 🌸🌸💜💜🫶🏻 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uff süper olmuş canım çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık..🌸💫 1 0 Yorumla
türkçeyiseverim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl bi an bize niye kek kalıbının fotoğrafını göstermiş ki dedim. o kadar muntazam ki kek kalıbı sandım tatlını 😂 nasıl yapılıyo bu tatlı çok hoş görünüyo ellerine sağlık 😊 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaa çok tatlı görünüyor 🌷🌸 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Resmen sanat eseri yapmışsın ama 🤩🩷. 2 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Rica ederim günaydın 🌺🩷😊 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şahane görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Harika olmuş mavişim sen kadar renkli 🧜♀️🪅💖🌹 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim sarı papatyam sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla sarıdilber 1 yıl Sende sağol mavişim ellerine sağlık sevgini katmışsın belli yine 💖🍮🎊🎉🪄🌹 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🙏🙏♥️🥰 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun, hiç benlik değil ya. 2 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😊🌸 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ellerine sağlık ki müthiş görünüyor 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Rica ederim 🦋 Yorumla
immera1l Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl ay çok güzel gözüküyorr 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş eline sağlık 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Elinize sağlık güzel görünüyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Çok şirin görünüyor 👍 ellerine sağlık tatlım☺️ 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Çok hoş, ellerinize sağlık 🌸 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
irem34687 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ayyyy çok güzellllllllll🩷🌸🎀 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O eline sağlık güzel görünüyo abla 10/10 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Eyw sağol sende abla 🙏👍🌷 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayy bakarken bile agzim. sulandi😋😋😋 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,4b cevap paylaştı. Güzel olmuş abla ellerine sağlık.. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🌸🌸🌸 Yorumla Bravehrart 1 yıl 🌹🌹 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ellerine sağlık, bende bi dilim istiyorum 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Senin canını sağolsun tabiki 😊 çok teşekkür ederim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla superpsikolog 1 yıl Seninde canın sağolsun, ben teşekkür ederim 😊🌹🎉 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. O nasil icat ya cok tatlis 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tatlı canım bu Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla Kırmızı8 1 yıl Yine zirvedesin😉❤️🧿 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ehh işte yaptık birşeyler Yorumla Kırmızı8 1 yıl Mutevaziligi birak canim lutfen😉 Yorumla
mustafacan1321 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olmuş keşke ben de yesem 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla mustafacan1321 1 yıl Rica ederim bi tabak gönderir misiniz abla Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Çok güzel görünüyoooo, tam benlik 😍💖🌸💕 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Yerken kendimi barbie gibi hissettiğm o pasta haha 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🌸🌸🌸 Yorumla
Mlekkko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Aynı hazır gibi çok tatlı ve güzel olmuşş 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla Mlekkko 1 yıl 🩷🩷🩷 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı. Afiyet olsun hiç sevmem ama 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Rica ederim maviş 🌹 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Rengine bayıldım ellerine sağlık 🩷😋 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Ayy çok güzel olmuş kız eline sağlık 😊 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla
Dünyadakiiiuzaylı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ayyyyy ellerin dert gormesinnn hayatimmm 🤭🌸 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ayy çok güzel elinize saglik🥰 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Güzel olmuş ellerine sağlık 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸 Yorumla Kürekçi47 1 yıl Rica ederim ne demek, iyi geceler diliyorum Yorumla
TesiriKalem Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzel görünüyor ama tadını bilmiyorum 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla TesiriKalem 1 yıl Rica ederim şeker insan Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay ne güzel bir şey bu afiyet olsun..😊 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸 Yorumla YorgunBirCicek 1 yıl 💫💗 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Güzele benziyo, pembe kısmı kap sandım başta, eminim görüntüsü kadar tadı da güzeldir 😋 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ablamda çok yapardı bayılırım 🫠 Eline koluna sağlık çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Böyle taç görmedim hiç 😄Ama eline sağlık güzel görünüyor 😄 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli olan tadı bea şekli o kadar da önemli değil amaa jel gibi duruyor :) 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok tatlı görünüyor canım ellerine sağlık. 🤩♥ 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Wow Süper çok güzel olmuş tarifini yazsan ayıp olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
ay çok leziz görünüyor tadını merak ettim açıkçası
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Jel gibi duruyor. Güzel olmuş 🤤
güzel olmuş oldukça Afiyet olsun
Güzel görünüyor eline sağlık. Biz yemeyeceksek nasıl yapacağız ya bir yerimizi şişer ya da düşerse 🤣
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸
@ZorundamıyımEfsane Gecelerin yargıcı ne yapaysun yanlış yere yazmışım 😂
@Gof34 ahhaha çalışayirum 🤣 sen ne yapayisun
Trabzona gideyrum bugün hazırlık ettum da 😂
Kolay gelsin
@Gof34 Oooo iyi yolculuklar
@ZorundamıyımEfsane Teşekkür ederim
Çok güzel görüntüsü olmuş lezzetli görünüyor pasta olacak bende master chef 3 jürinin önüne koyman çok isterdim
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Aaa ilk defa duydum bu tatlının ismini ve gördüm ama tatlıdan ziyade pastaya benziyor afiyet olsun abla😋😋
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Rica ederim abla ne demek🥰🥰
Eminim güzel olmuştur ama kakaolu puding olmasını isterdim😋
Bur dahakine çikolata puding ten yapmayi düşünüyorum canım oda çok güzel duruyor
Görsel olarak siyah beyaz yapıp üstünü süsliycem bu sefer
Beyazı çıkar aradan kara kızan tatlısı falan olsun adı da😂
Yine harikalar yaratmışsınız hanfendi elinize sağlık 💖
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸
🌸❤
Çok güzel olmuş maviş sultan eline sağlık💙💙
Senin şu sofraların beni mest ediyor🩷
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Immmmm canım çektiiii ne güzell olmuş kızzz🤤🤤😋😋😋💜💜
Teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸
Afiyet olsun güzel olmuş KS halkına gönder herkes bir tabak alsın😉
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim
Aşkım görüntü mükemmel, eminim ki tadı da harikadır. Ellerine emeğine sağlık
Bana ver hepsini ben yicem iste sakin diger cocuklara verme bana ne yaa
Senin canın sağolsun çiçeğim olur tabiki 👍🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Çok hafif güzel bir tatlı eline sağlık canisi.
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Oyşş ellerine kollarına sağlık afiyet bal şeker olsun canım ablammm 💞💖
Senin bu kadar hamarat olduğunu bilmiyordum
Çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🌸🌸🌸🌸
Çok güzel olmuş
Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
Çok hoş bu kız harika yaa. Yerim kız senin pastani
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸
Aaa bana özel bir tatlıı💫 çok teşekkür ederim
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸👍👍👍
Çok tatlı olmuş tam kız çocuğu doğum günü pastası 🎂
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Çok güzel olmuş abla afiyetler olsun 😊
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
Rica ederim 🥰💐🙏
abla senin kadar güzel olmusss ben de prenses miym
Teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Çok şirin görünüyor afiyetle yiyin eline koluna sağlık 😍♥️
🌸🌸💜💜🫶🏻
Uff süper olmuş canım çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık..🌸💫
bi an bize niye kek kalıbının fotoğrafını göstermiş ki dedim. o kadar muntazam ki kek kalıbı sandım tatlını 😂 nasıl yapılıyo bu tatlı çok hoş görünüyo ellerine sağlık 😊
Yaa çok tatlı görünüyor 🌷🌸
Resmen sanat eseri yapmışsın ama 🤩🩷.
Rica ederim günaydın 🌺🩷😊
Şahane görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸
Harika olmuş mavişim sen kadar renkli 🧜♀️🪅💖🌹
Çok teşekkür ederim sarı papatyam sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
Sende sağol mavişim ellerine sağlık sevgini katmışsın belli yine 💖🍮🎊🎉🪄🌹
🙏🙏🙏♥️🥰
Afiyet olsun, hiç benlik değil ya.
Teşekkür ederim 🙏🌸
😊🌸
Ellerine sağlık ki müthiş görünüyor
Rica ederim 🦋
ay çok güzel gözüküyorr
Çok güzel olmuş eline sağlık
Elinize sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
Çok şirin görünüyor 👍 ellerine sağlık tatlım☺️
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Çok hoş, ellerinize sağlık 🌸
Ayyyy çok güzellllllllll🩷🌸🎀
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
O eline sağlık güzel görünüyo abla 10/10
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸
Eyw sağol sende abla 🙏👍🌷
Ayy bakarken bile agzim. sulandi😋😋😋
Güzel olmuş abla ellerine sağlık..
🙏🌸🌸🌸
🌹🌹
Ellerine sağlık, bende bi dilim istiyorum
Senin canını sağolsun tabiki 😊 çok teşekkür ederim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸
Seninde canın sağolsun, ben teşekkür ederim 😊🌹🎉
🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸
O nasil icat ya cok tatlis
Tatlı canım bu Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸
Yine zirvedesin😉❤️🧿
Ehh işte yaptık birşeyler
Mutevaziligi birak canim lutfen😉
Çok güzel olmuş keşke ben de yesem
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸🌸
Rica ederim bi tabak gönderir misiniz abla
Çok güzel görünüyoooo, tam benlik 😍💖🌸💕
Yerken kendimi barbie gibi hissettiğm o pasta haha
🙏🌸🌸🌸
Aynı hazır gibi çok tatlı ve güzel olmuşş
🩷🩷🩷
Afiyet olsun hiç sevmem ama
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Rica ederim maviş 🌹
Rengine bayıldım ellerine sağlık 🩷😋
Çok teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ayy çok güzel olmuş kız eline sağlık 😊
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Ayyyyy ellerin dert gormesinnn hayatimmm 🤭🌸
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Ayy çok güzel elinize saglik🥰
Güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏🌸🌸🌸
Rica ederim ne demek, iyi geceler diliyorum
Güzel görünüyor ama tadını bilmiyorum
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim şeker insan
Ay ne güzel bir şey bu afiyet olsun..
😊
Çok teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏🌸🌸
💫💗
Güzele benziyo, pembe kısmı kap sandım başta, eminim görüntüsü kadar tadı da güzeldir 😋
Ablamda çok yapardı bayılırım 🫠
Eline koluna sağlık çok güzel görünüyor
Böyle taç görmedim hiç 😄
Ama eline sağlık güzel görünüyor 😄
Önemli olan tadı bea şekli o kadar da önemli değil amaa jel gibi duruyor :)
Çok tatlı görünüyor canım ellerine sağlık. 🤩♥
Wow Süper çok güzel olmuş tarifini yazsan ayıp olur mu