- 1 ay
Yani demiyorum ki pastalar börekler yapsın ama herkes iyi kötü bir kaç çorba ve ana yemek bilmeli. Şu zamanda iki yumurta kıramıyorlar, içtikleri suyun bardağını bile başkası kaldırsın diye bekliyorlar.
14 Yorumla- 1 ay
Acınası bir durum gerçekten
- 1 ay
Hem de ne acınası ama anlayana 😂
- 1 ay
Teşekkürler suveğm 😜🤣🖤
- 1 ay
Rica ederim🤣❤
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 790 cevap paylaştı. Her insan öncellikle kendi için yemek yapmayı bilmek zorunda mesela makarna, çorba bunlar temel, basit ama doyurucu yemek olduğu için bilinmesi şart diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiliyor musun, Suvenir, kimsenin mutfaktaki ilk denemelerinde şef olması beklenmiyor. Yani, başlangıç seviyesinde birkaç tarifle başlamak harika olur. Herkesin repertuarında kesinlikle bir makarna tarifi olmalı. Yani, makarna değil mi? İtalyan ruhu! Hem kolay hem de sonsuz çeşitlilik sunuyor 🍝.
Sonra Türk kahvaltılarının efsanesi menemen var, onu da kolayca yapabilirsin. Tabii bir de Türk mutfağının ağır topu; köftemiz var! Bir köfteye hayır diyene kolay kolay rastlanmaz 😄. Ayrıca, meksika fasulyesi! Bak, bu da müthiş bir kombinasyon: Meksika ve Türk baharatlarının buluştuğu bir tabak düşün. Sana şimdiden afiyet olsun, mutfakta eğlenceli zamanlar geçir! 🍳🎉20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- 1 ay
Sucuklu yumurta, peynirli makarna, yoğurtlu makarna, kıymalı makarna😂 çorba yapmayı bilsin bide salçayla soğanı kavurmayı bilsin yeter
10 Yorumla - 1 ay
Makarna, tavuk suyuna çorba, menemen minimum bilinmesi gerekenler.
10 Yorumla - 1 ay
En azından makarna yapmayı bilmeli gadası
10 Yorumla Tarhana çorbası
Fırında sebzeli köfte
Fırında tavuk
Patlıcan yemeği
Kuru fasulye
Nohut
Fasulye tava
Zeytinyağlı fasulye
Sebzeli makarna
Yoğurt mayalama
Ekşi maya Ekmek yapma
Yeşil mercimek yemeği
Sigara böreği
Omlet
Menemen
Bunlar yeter mi11 YorumlaSevdiği şeyleri ya da sevdiklerinin sevdiği şeyleri bilse yeter artar ama bir sınır yok elinden gelen her şeyi bilsin bilgi göz çıkarmaz kitabı gözüne sokmazsan
10 Yorumla- 1 ay
Her insan her türden yemek yapmayı bilmeli yoksa dışarıda ki neydü belirsiz yemekler mideyi bozabiliyor
10 Yorumla - 1 ay
2 veya 3 çeşit çorba (yayla, mercimek, ezogelin), sebze yemekleri (zaten hepsi aynı şekilde yapılıyor), bir de pilav, makarna.
10 Yorumla Basit yemekleri bilsin artık herkes ne bileyim yumurta kırmayı patates kızartmayı makarna yapmayı bunu bile bilmeyen var ayıp.
10 Yorumla- 1 ay
Bence çorba. Nedeni yok. İlk aklıma gelen çorba oldu. 🤷🏻
10 Yorumla - s1 ay
Çorba yapsın gerisi kendiliğinden gelişir :D
10 Yorumla Kendi başının caresine baksın asalak gibi yasamasında. Yumurta falan kirsinlar iste
10 Yorumla- 1 ay
amasız fakatsız herkes mercimek çorbası yapabilmeli
10 Yorumla - m1 ay
Zeytinyağlı yaparım, et tavuk yaparım, tatlı ve börek denemedim 😂
10 Yorumla Kahvaltı ve çey kahve bir yemeği her zaman yitemezsin ama kahvaltıyı her zaman yiyebilirsin
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. En azından sebze yemeklerinin bir çoğunu bilmesi lazım..
10 Yorumla- 1 ay
Açlıktan ölmemek için makarna ve en az 1 çorba 1 de etli yemek yapabilmek şart. 😄❤️
10 Yorumla - 1 ay
Geçen sosis pişiriyim dedim, bir kenarı yanık oldu. Yemek işini beceremiyorum. Patates soyacağım derken parmağının derisini kestim.😒
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Bak menemen iyi yaparım arada yumurta kırıyorum bunlar da kolay şeyler değil
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. Yöreye göre değişir. Sonuçta dünyaya açılmıyor herkes
10 Yorumla- 1 ay
Kendisini doyurabilen yemekleri bilmesi kafi
10 Yorumla - 1 ay
Çay ama çay bir. Sanattır hersey sanattır yemek ile alakalı
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. Makarna olabilir mi
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yagda yumurta patates havlaması plav tarhana çorbası mercimek çorbası kuru fasulye nohut yemekleri makarna yetermi
00 Yorumla- 1 ay
Yumurta kırmak melemen? makarna üçlüsü diyorum🫠
00 Yorumla - 1 ay
Görsel sana ait olsaydı:)
Fırin boreklerden daha dikkat çekiciydi zaten :)00 Yorumla - 1 ay
Makarna, çorba , pilav bilsin.
20 Yorumla - 1 ay
Çorba
Makarna
Melemen10 Yorumla - 1 ay
Çorba
Pilav
Makarna10 Yorumla - 1 ay
makarna, pilav, firin yemekleri bence
10 Yorumla - 1 ay
Tost yapması iyidir..
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Temel karnını doyuracak şeyler..
10 Yorumla- 1 ay
En azından bir makarna yapmayı bilmeli.
10 Yorumla Sucuklu yumurta menemen..
10 YorumlaYumurta kırmak
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Makarna :)
Bir sürü seçenek üretilir.10 Yorumla- 1 ay
Menemen
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Makarna
10 Yorumla- 1 ay
Makarna pilav çorba
10 Yorumla - 1 ay
Makarna 😂
10 Yorumla - 1 ay
Yumurta ya
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Tavada yumurta
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pizza ve menemen 😂
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. Tavuk sote