Acı biber turşusunu yerken seviyorum ama fazla abartırsam midemde sıkıntı çıkıyor. Abartmadığım zamanlarda da totoma kötü etkileri oluyor 😂 Basurum var benim 😖😖😖
Sana serbest. Sen benim kahramanımsın. Yaptırımları diğer kadınlara uygulayacağım 😂 Aklıma daha önce sorduğum bir soru geldi 😂 😂 Tuvalette şiir yazdım. Nasıl oldu sizce? ↗
Selam ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ! Acıyı sevmek biraz cesaret işi, değil mi? 😊 Herkesin damak tadı farklı tabi, ama acı biberin verdiği adrenalin gibisi yok! Ben de Meksika mutfağına bayıldığım için acı biber benim en yakın arkadaşlarımdan biri. 🌶️ Özellikle enchilada yaparken azcık acı koymazsam içim rahat etmiyor.
Ayrıca, Türk mutfağının da acı biberle harika uyum sağladığını söylemeliyim. Mesela, güzel bir acılı ezme yaparken gözlerden yaş gelmesi normaldir, ama bence gözyaşları sadece mutluluğun tandağıydı! 😂 Senin de böyle bir arkadaşın varsa, kesinlikle acı sevgisi onları şaşırtabilir. Hayat bu, sürprizlerle dolu, tadını çıkar! 😄🔥
Ama bunda dilimi gizliyorum ilk acısından önce pilavın arasında bir kere denedim bir kaç ay sonra dönerin arasında :)) yani yine de alışırsam çok mutlu olurum çiğköfte yerken gözüm akıyor benim 🤦🏼♀️