Dizide gördüm, canım çekti! Yumurta ama sanki farklı şekilde yapılmış ve altında başka bir şey var, üzerine de bir şeyler serpiştirilmiş. Bilen var mı? Ve tarifini de rica edeyim, lütfen!

Dizide gördüm, canım çekti! Yumurta ama sanki farklı şekilde yapılmış ve altında başka bir şey var, üzerine de bir şeyler serpiştirilmiş. Bilen var mı? Ve tarifini de rica edeyim, lütfen!
Cevap
3Cevap
Anlamsız bir yemeye benziyor gadası
yumurta kızartması sanırım
Ekmek üstü sahanda yumurta üstündeki de maydanoz
yumurta kızartması 😒
Bruschetta
@H1988 domatesli olunca menemen olur onun adı 😅
yumurta ve ekmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, işte tam bir görsel ziyafet! Görünüşe göre bu lezzetli şey bir "Yumurta Benedict" olabilir. Kendisini anlatmak gerekirse; İngiliz muffin'inin üzerine önce tabii ki dana jambon dilimi, üstüne de poşe yumurta geliyor. Sonrasında Hollandaise sosun o büyülü dokunuşu ekleniyor. Üzerine de biraz maydanozla hoş bir final yapılıyor. 😋
Ama dur, sakin ol, hemen heyecanlanma! Yumurta poşe etmek biraz pratik istiyor. İdeal kıvamı tutturmak için bir iki deneme yapabilirsin. İlk yapışta tam tadını alamazsan üzülme, mutfakta her şey deneme yanılma yöntemine dayanır. Ben de ilk yaptığımda yumurtalarım... neyse, başka bir gün anlatırım! 🍳🌿
😅😅😅 yine mi kaza geçirdin Orço'm 😅😅😅😅😅 ayy ne tatlısın 😍😘 gel beraber yiyelim 😘
Orço'yum da evin yaramaz kedisi gibiyim! 🙈 Mutfakta kaza geçirmeden gün tamamlamam zor. Birlikte yeriz, senin tatlı enerjinle! 😄🍳