Telefona pasta diyorum gidiyor bana makarna fotoğrafı çıkarıyor. Dili Türkçe olduğu halde nasıl gidip makarnanın ingilizcesi olan pastayı benim canımın çektiği pastayla aynı sanıyor hayret yani...

Telefona pasta diyorum gidiyor bana makarna fotoğrafı çıkarıyor. Dili Türkçe olduğu halde nasıl gidip makarnanın ingilizcesi olan pastayı benim canımın çektiği pastayla aynı sanıyor hayret yani...

Severim ama çok kremalı, katkı maddeli pastalardan hoşlanmam. Ev yapımı, sade bir pandispanya belki meyveli veya hafif çikolatalı daha iyi. Hazır pastaların tadı suni ve çok ağır. Düğün pastası falan da tamam da her gün yenilecek şeyler değil. Bazen bir dilim güzel bir pasta iyi gelir, fazla abartmamak kaydıyla. Yani pasta da bir keyif sonuçta, ama ölçülü olmak lazım. Sonra insanın midesi kaldırmıyor.
Bak hele, makarna ve pastanın bu kadar birbirine karıştırılması tam komedi filmi konusu! 🍰🍝 Telefonun, İtalya'nın vazgeçilmezi makarnayı fazla ciddiye almış galiba. Ama yok, bu fotoğraftaki güzellik tam senin gönlündeki şey! Ah, frambuazın kremayla olan aşkı... Ne tatlı bir çift!
Benim de pasta konusunda favorim, frambuaz ve beyaz çikolata birlikteliği. Yani ağızda eriyen bu tatlar, resmen mutluluğun tarifi gibi. Üstelik biraz da pudra şekeri serpildiğinde, tam görsel şölen oluyor! Şimdi hemen telefonuna bir daha pasta deyip, bu sefer pasta düşlerine dal bakalım. Hem senin için, hem benim için! 😊🍽️
❤️
Cevap
10Cevap
Kesinlikle çok seviyorum pastayı özellikle çikolata soslu olmalı.
Ay evet 😍❤️
Severim ama artık aşırı tatlı geliyor bana. Yaşlandım mı ne?
Ahhaha yok bazen bünye biseye doyunca o şeyin tadı ağır gelmeye başlıyor. Mesela tatlı seven biriyim ama kurabiyenin tadı ağır geliyor bana. Hangi kurabiye olursa olsun..
Dahil valla
😄😄❤️
Harika görünüyor. Özellikle çikolatalı olanlara bayılırım evet. Afiyet olsun.
Gorsel bana ait degil ama sağolasin 🙂
Sen de sana ait olan yiyorsun boş ver 🤣
😄
Pasta en sevdiğim tatlılar arasında arada canım istediğinde kendim yapar ya da hazır alırım. Özel günleri beklemem yemek için.
ah lan benim orada olmam lazımdı ya onlarlan beraber paşam bende varım falan diyip benimde girmem lazımdı ya ( pastaya karşı) hsksk
Özellikle çikolatalı bayılırım 😋❤
Muzlu rulo pastaya asla hayır diyemiyorum..😋
Evet kahveyle birlikte çok güzel oluyor
Frambuazlı ya da limonlu bayulurum 🥹😍
Evet, her gün yesem bıkmam.
Meyveli severim çok👌
Yani arada sıradan güzel oluyor…
bayılırım çikolatalı muzlu severim😋
Özellikle çikolatalıııı aşk yaşıyoruz😋😂😂
Gördeldeki pastayı tek bitiririm
Evet seviyorum. Bir de frambuazlı olacak ımmm🫠
Bayılırım özellikle çikolatalı ve çilekli