Yeme & İçme 1 ay Anlık olarak ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 🥃✨ Anlık olarak ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_ALCHERA_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 1 ay Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Kahve içtim az önce.Chivas en sevdiğim menün iyi afiyet olsun. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Yeme & İçme konusunda 13,1b cevap paylaştı. Şu alkolü almadan olmaz demi gadası 1 2 Yorumla Soran 1 ay olmaz gadası 🥹 Yorumla nordun_gadasi 1 ay Olur aslında da neyse inşallah bırakırsın Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. Kalkıp işe gideceğim 2 4 Yorumla Soran 1 ay bu saatte ne işi Yorumla Flankes1 1 ay Ben gece çalışıyorum Yorumla Soran 1 ay meslek? Yorumla Flankes1 1 ay Çok serbest Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 45,2b cevap paylaştı. sigara içiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Chivas içiyorsa bir kadın onu yanıma yaklastırmam 1 4 Yorumla Soran 1 ay sebeb? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Genelde yanında kadın olan adam çok fazla viski çeşidi bilmiyordur, en pahalısı diye bunu alır gösteriş için. Eğer kadın Chivas diyorsa ortamcıdır amacı showdur ağzının tadı yoktur Yorumla Soran 1 ay ortamcı değilim kız arkadaşlarımla oturduk içtik çok sevdiğim bir içecek de değil Yorumla Cevap sahibi 1 ay Afiyet olsun Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşleri bitirdik dinleniyoruz 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Yine boş işler peşindesin demek 1 0 Yorumla
Pankek01 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 ay Bugün gelen titreşimli pembiş oyuncaklarını deniyorum. 0 0 Yorumla
Seyyarravukatt Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay Kadına viski yakışmaz 1 2 Yorumla Soran 1 ay ne yakışır? Yorumla Seyyarravukatt 1 ay Rakı. Tabi ama kadın değilsen ayrı tani Yorumla
ax2akrep Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. konum atmanı bekliyorum 0 6 Yorumla Soran 1 ay konum dünyanın kuzey kutbu🙄 Yorumla ax2akrep 1 ay içince espri yapma Yorumla Soran 1 ay akrep 🦂 espri yapmıyorum Yorumla ax2akrep 1 ay tek başına mı içiyorsun diyeceğim de yine boş cevap vereceksin diye bir şey sormuyorum Yorumla Soran 1 ay herzaman tek 🙄 Yorumla ax2akrep 1 ay neden Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyku moduna geçiyoruz 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Afiyet olsun yalnız değilsiniz umarım 0 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 36% 1 ay Seninki de bir şey mi ben içmeden sarhoş oluyorum. 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. İyyy alkol 🤢Uzanıyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düşünüyorum 🙁 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 ay Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı. Çay içiyorum 1 0 Yorumla
Arzuuuxxu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Cips yiyorum 1 1 Yorumla hasanhh4 1 ay Beraber yiyelim kı Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% 1 ay Yeme & İçme konusunda 836 cevap paylaştı. Kitap okuyordum 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatak keyfiii 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Guru Yaş: 32 1 ay kumar oynuyorum 1 2 Yorumla slamlor340434 1 ay ne oynuyon matkap abi tuyo ver😂🤣 Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 ay @slamlor340434 slottayım spn atıyom Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yarasınn 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uzanıyorum 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Yeme & İçme konusunda 604 cevap paylaştı. Dizi izliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Kahve içtim az önce.
Chivas en sevdiğim menün iyi afiyet olsun.
Şu alkolü almadan olmaz demi gadası
olmaz gadası 🥹
Olur aslında da neyse inşallah bırakırsın
Kalkıp işe gideceğim
bu saatte ne işi
Ben gece çalışıyorum
meslek?
Çok serbest
afiyettttt :)
Size de afiyet olsun
Kağıt make bekletiyom yüzümde
sigara içiyorum.
Chivas içiyorsa bir kadın onu yanıma yaklastırmam
sebeb?
Genelde yanında kadın olan adam çok fazla viski çeşidi bilmiyordur, en pahalısı diye bunu alır gösteriş için. Eğer kadın Chivas diyorsa ortamcıdır amacı showdur ağzının tadı yoktur
ortamcı değilim kız arkadaşlarımla oturduk içtik çok sevdiğim bir içecek de değil
Afiyet olsun
Jack içtim bende yatıcam birazdan
Enerji içeceğiyle içmeyin şu viskiyi
İşleri bitirdik dinleniyoruz
İçmeye devam yapacak bişey yok ki
Yine boş işler peşindesin demek
Yine havuz basindayim
Bugün gelen titreşimli pembiş oyuncaklarını deniyorum.
Kadına viski yakışmaz
ne yakışır?
Rakı. Tabi ama kadın değilsen ayrı tani
konum atmanı bekliyorum
konum dünyanın kuzey kutbu🙄
içince espri yapma
akrep 🦂 espri yapmıyorum
tek başına mı içiyorsun diyeceğim de yine boş cevap vereceksin diye bir şey sormuyorum
herzaman tek 🙄
neden
Uyku moduna geçiyoruz
Afiyet olsun yalnız değilsiniz umarım
Seninki de bir şey mi ben içmeden sarhoş oluyorum.
İyyy alkol 🤢
Uzanıyorum
Düşünüyorum 🙁
Yatıyorum
Hazırlık
Şuna bilgisayrdayım LoL atıyorum
Müzik dinliyorum
Çay içiyorum
Dizi izliyorum
Cips yiyorum
Beraber yiyelim kı
Kafan güzel mi sadece merak