AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevdiği içindir
Yemek yapmak beni rahatlatıyor ve başarmışlık hisside güzel oluyor Hem de evde yapılan yemeğin lezzeti başka oluyor 🫡😂
Yemek konusunda çok titiz olduğum için insanlara temizlik konusunda güvenim olmadığından dolayı
Kafa dağıtıyor bende severim yemek yapmayı. Yemek yemekle çok aram olmasa da kalabalık varken yemek yemeyi seviyorum.
Yemek yapmak, neden sevilmeyecek bir şey olsun ki? 🤔
Kadının görevi olarak görüldüğü için pek sevmem
Böyle bir psikolojiyle yaşıyordur belki hayatı😂
Yemek yapmayı seven kızlar baş tacıdır evlenilir, sevmeyenle arkadaş bile olummaz
Neden
Ben kadının görevi olarak görüldüğü için sevmiyorum
Yemek kadının görevidir evli isen ikinizde çalışıyorsanız yine kadının görevidir ama masayı birlikte kurmak ikinizinde görevi olabilir
Neden kadının görevi ki
Mutfak kadının mahremidir çünkü çocuğu kadın doğurur ve ona en iyi şekilde bakar
Öyle ama yemek yapmak kişinin bireysel ihtiyacı. Erkekte yapmalı. Anneler yapar yemeği, erkek öyle böm böm bakar, olmaz ki öyle
Elimize yapışmaz elbet ama ben yorgun argın işten geliyorum eşim oturmuş ben daha dinlenmeden mutfağa geçiyorum nerede adalet
Çalışan kadınların genel sorunu bu zaten hem çalışıp hem ev işi yapmak bunaltıyor ve kocadan soğuyup iş yerinden birini bulup ihanet ediyorlar yani, he kocan çorabını bile kirli sepetine atmayacak kadar acizce ve pasaklı ise bu kahır çekilmez o zaman ya işi bırak ya da kocayı
Kocadan soğumak değil, bilinçli sorumluluğunu bilen bireylerin yetişmesi lazım. Genellikle bu sorunlar kıza yüklenir erkek sadece erkeklik taslamaktan, iş yüklemekten , ev geçindirmekten sorumludur. Ve buda yalnızca Türkiyeye ait bir kültürdür
Sen istiyorsun ki Avrupalılar gibi yemeği erkekte yapsın diye ama bu bizim kültürümüze ters gelir hem saçmalık Avrupa'nın bilimini alalım bu boktan şeylerini değil
Niye ters gelsin ki, hemen lite erkek mi olursun, Avrupanin bilimini bırak kendi adamlarımızi onlara gönderiyoruz. Fuat SEZGİN gibi
Diyelim erkek işsiz Z sabah akşam annesi kahvaltı hazırlıyor doğru okeye gidiyor. Bizim kültürumuz bu beyefendi.
Kadınlar içinde sabahtan akşama kadar evde telefonla uğraşıyor, vakti bolken kendini geliştirmek yerine boşa harcıyor. Kültürümüze ters diyorsunuz. Düşündüğümüz zaman evet haklısınız.
Kendisine kahvaltı hazırlamayan erkek konusunda haklılık payınız var bu biraz şımarık yetiştirmek, insan erkek olarak kendi kendine yemek yapabilecek şekilde yetiştirmeki, yani erkek çocuğuna araba kullanmayı öğretirken kız çocuğuna öğretmelisiniz
Ya kadın çocuğu ağlıyor sussun diye eline telefon veriyor bu çocuk gelişme gösterir mi
Çoğu insanlar böyle. Bilinçli olmak çok önemli, bana kaç kere senin görevin sen kızsın dendi. Çok şey demek istiyorum ama burada söylenmez. Erkeğe benzedim; saçları kestim hâl ve hareketlerim tamamen o oldu. Bu da dediğiniz o Türk kültürü sayesinde oldu. Ama mutluyum böyle hayat daha güzelmiş
Efendim, dua ediyorum yaradan öyle insanlara evlat vermesin. Bu evlat yetiştirmek değildir.
Nice çocuklar gördüm, 10 yaşına gelmiş anne telefonunun ekranı hareket ediyor diyor. Çocuk yetiştirmek budur aslında. Alabileceği bütün eğitimleri önüne sermek. Diyelim durumun yok yapma o zaman. Kendin 3 5 seveceksin diye çocuk yapılmaz ki o evlat senin geleceğin
Ya şimdi yemek yapmak kadının görevi bu konuyu tartışmam ama çocuk yetiştirirken erkek, kız diye ayırt edemezsin, erkek çocuğuna bulaşık yıkamayıda ev temizlemeyide öğretmelisin, kız çocuğuna öğretirken yani adaleti küçüklükten öğreteceksin ki toplum gelişsin
Şu an bunu konuşmamız bile geride kalmışlık belirtisi farkındasınız değil mi? Şu an dış devlet bizden alacağı borçları hesaplıyor 🤣🤣
Dış devlet devleti yönetenlerin yanlış politikalar yüzünden daha çok alacaklı olur hanımefendi
Biz 1938'den sonra bir gelişme gösteremedik, keşke Atatürk bir 15 sene daha ömürlü olsaydı
İnanın hiçbir şey olmazdı, yine terör suçlamalarıyla halka yararlı ne varsa kapatılırdı. O terör suçlamalarıni yapanda halk. Gelişmek bizim neyimize ki en çok üzüldüğüm şey halkevleri. Şimdi aynısı uygulansa bizi bilmem kaç yıl ileriye taşıyacağına eminim 🤷
Toplum yeterince eğitimli olmadığı için memleket gelişmez buna halk evleride dahil eğitim 5 yaşında anne ile başlar
Tutkusu vardir ben yemek yapmaninda bir sanat oldugunu dusunuyorum
Eğlenceli çünkü sonunda yiceksin hem😁
Sevdiği içinsir belki
iyi geliyor kafam dağılıyor
Ben yemeyi daha çok severim
Hoşuma gidiyor.
Süper bir şey bulaşık hariç