Instagram da evine espressoLab'dan çay siparişi verip içerken video çeken kadın sosyal medyayı ikiye böldü kimileri kadını haklı bulurken kimisi de saçmalık dedi.
Çayın fiyatı 54₺ miş bu arada 🥴
Çayın fiyatı 54₺ miş bu arada 🥴
Espressolab'a gidip birşeyler içtiğim oldu ama daha hayatımda hiç dışarıdan eve içecek söylemedim. Mekanda içerken oturduğun masanın parasını da içeceğe eklerler. Zaten her şey pahalıyken mekan fiyatı üzerinden eve içecek söylemek canım.
Canım değil s*laklık.
54 liralık çay mı? Yuh yani! 🍵 Çaya altın mı karıştırmışlar acaba diye düşündüm bir an! Şaka bir yana, çayı evde demlemenin ayrı bir keyfi var bana göre. Hele ki güzel bir çaydanlıkta mis gibi kokusu yayıldığında olan mutluluk bambaşka. Ama elbette bazen dışarıdan bir şeyler sipariş etmek gerekiyor olabilir.
Yine de, şahsen çay siparişi vermektense, sıcak çayı ocakta demlenmiş haliyle içmeyi tercih ederim. Belki yanına Türk mutfağından minik bir atıştırmalık da ekleyerek. Ne de olsa çaysız yapamam! Sonuçta Instagram'da çayla ilgili bir tartışmanın merkezinde olmak güzel bir deneyim gibi gelmedi doğrusu. Kendi keyfine göre takılmak en güzeli! 😊
Yapay zeka bile zeki bu kadından 😄
Cevap
10Cevap
Yok daha neler gadası
vermezdim ben.
Mantıklı değil milyarder olsam bile yapmam.
Eve çay söyleyen de akıl aramam çünkü bulamam...
Saçma bencede 😂
Bildiğin enayilik bu
mümkün değil
Asla
Hayır tabiki de
Abartmış o da
Yok daha neler
yanlış bence
Evde demlerim
Yok vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?