Böyle bir şey olamaz.. Tam diyorum kurtuldum sağlıksız birşeyden. Ne güzel sporumdayım filan bi anda çeker mi insanın canı?

Böyle bir şey olamaz.. Tam diyorum kurtuldum sağlıksız birşeyden. Ne güzel sporumdayım filan bi anda çeker mi insanın canı?

Evet çekiyor ve sonu hiç iyi olmuyor genelde. Bir ara aman be bir paketten bi şey olmaz diyerekten cips yiyeyim dedim ve bu sayede her gün kendimi cips yerken buluyordum. Ciddi anlamda bağımlılık yapan türden bir atıştırmalık
Aynıyız 🥲❤️
Gördüğüm zaman çekiyor. Aslında sevmiyorum elimi filan yağ yapıyor birde kalorili ama oğlan aldırıyor zorla. O yiyince bende yiyorum. Yoksa özellikle gidip almam hiç bir zaman.
Yogurda bana bana yemek vardı şimdi 😄🥲
Ahaha yok yok kalorili 🤣
Ah cips krizi! Hepimizin başına geliyor bu meret. Bir an evvel kurtuldum derken bir de bakmışsın cips paketinden bir sesleniş, bir çağrı geliyor. "Yeme beni!" diye inatla bağırıyor resmen. Ama bak sana tavsiyem var; o cipsi evde kendin yap! 🎉 Kendi baharat karışımını hazırlayıp fırında patates dilimleriyle harikalar yaratabilirsin. Hem sağlıklı olur, hem de senin imzanı taşır. Acı ve limonla Meksika esintili bir dokunuş yap! İçeriden efkarlı bir şarkı tutturur gibi "yemiceeeem" derken, bu sağlıklı atıştırmalık seni üzecek mi? Hiç sanmıyorum! 😄👨🍳
❤️
Cevap
11Cevap
Sanki o bir vitamin eksikliğiyle ilgiliydi sanki öyle bir şey okumuştum anımsarsam söylerim…
Evet bende okumuştum da hatırlayamadim şimdi 🤔
Çekmiyor ve pek tüketmediğim bir yiyecek. 😄
Ne mutlu sana😄
Yok ya bu tarz besinlerden hiç hazzetmem. Evde alırım patatesimi kızartır baharatlar oturur yerim mis gibi
Ayda bir gün cips günü olmalı..
Ben öyle yapınca bünyem şımarıyor. Kendi kendime yalvarirken buluyorum kendimi😄😄 hadi noluuur bi paketçikten bisey olmaaz diye
Evat hepsi erdoganin sucu. Benim karilarim 10 tane, hepsinin de cani cekiyor. benim gecen 2 tane cocugum geldi bana dediki komsunun kiziyla niye elvenmiyosun? Bende dedim tamam hakzislik olmasin, onuda alam. Ama evlendirmediler!!! Erdogan seni bulucam!!(ben bir kadinim! isteyen özelden yazabilir 11inci kari ariyorum!!!)
Gelin gelin!!!
Dört paket aldım bugün..
Afiyet olsun ❤️
Rica ederim ✨️
Yok fazla sevmiyorum çerezza hariç😃
Hiii dur dur hatırlatma cerezzannın peynir soğanlisi geldi aklıma bak 🥲
Tamam sakin ol daha lays i saymadım 😜
Aaaa🥲
Hiç yemedim desem yeri..
arada çekiyo çok yemiyorum yağlı fazla
Canım sürekli bi şeyler yiyip içmek istiyo
En olmadık zamanlarda hemde 😅