Yeme & İçme Hangi çorbayı güzel yapıyorsun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Ben mercimek çorbası🍵dimi Remy 🙄 🐀 mercimek çorbası🍵Aşkım Remy'den çorba tarifi 🍵🐀#Gusteau mutlaka bu çorbayı denemeli👌leziz Hangi çorbayı güzel yapıyorsun? Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. mercimek çorbası 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Çorbalara meraklıyım zaten.. Tavuk sulu ezogelin çorbası favorim kesinlikle 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Süper 👌😃 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mercimek ve yoğurt çorbasını efsane yaparım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ellerine sağlık 😍 Yorumla Suvenir 1 yıl Teşekkür ederimm🥰 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 🥰😍😘 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güzel yapamadığım çorba sayısı sıfır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Maşallah Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapamıyorum ama hepsini içerim. Hatta en güzel ben içerim... 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Mercimek ve tarhana çorbasını güzel yaparım. 1 0 Yorumla
eflandeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bal kabağı çorbası 🎃zencefili şifa çorbası domates çorbası 🍅 0 0 Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Elimden kötü çorba şimdiye kadar çıkmadı o yüzden çeşit çorba yapabiliyorum. 0 0 Yorumla
Anonim1261 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Tarhana ÇorbasıNohut ÇorbasıMısır Çorbası Yayla Çorbası 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 452 cevap paylaştı. Tavuk suyu güzel yaparım 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Her çorbayı güzel yaparım. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayatımda hiç yemek yapmadım 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. tavuk suyu çorba severim 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yayla çorbası 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ellerine sağlık Yorumla ßlueოoon 1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl mercimek çorbasını daha güzel yiyorum.. 😕 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tarhana ve şehriye ahahah 0 1 Yorumla MelisaWest 1 yıl Bide hazır çorbada var xkwkwksjsjdhsjs Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mercimek, tarhana, şehriye çorbası, yayla çorbası… 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. mercimekte üstüme tanımam ama sarı mercimek 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 830 cevap paylaştı. Hepsini güzel yaparım 0 0 Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. sebze corbasını 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ezo gelin 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mantar çorbası.. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mercimek , tarhana. 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Çorba yapamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
mercimek çorbası
Çorbalara meraklıyım zaten.. Tavuk sulu ezogelin çorbası favorim kesinlikle 😃
Süper 👌😃
Mercimek ve yoğurt çorbasını efsane yaparım
Ellerine sağlık 😍
Teşekkür ederimm🥰
Rica ederim 🥰😍😘
Güzel yapamadığım çorba sayısı sıfır
Maşallah
Yapamıyorum ama hepsini içerim. Hatta en güzel ben içerim...
Mercimek ve tarhana çorbasını güzel yaparım.
Bal kabağı çorbası 🎃zencefili şifa çorbası domates çorbası 🍅
Elimden kötü çorba şimdiye kadar çıkmadı o yüzden çeşit çorba yapabiliyorum.
Tarhana Çorbası
Nohut Çorbası
Mısır Çorbası
Yayla Çorbası
Tavuk suyu güzel yaparım
Tarhana çorbası zaten hazır 😃
bamya ve arabaşı
Her çorbayı güzel yaparım.
Hayatımda hiç yemek yapmadım
Domates çorbası 😄 ama en sevdiğim mercimek
tavuk suyu çorba severim
Hazır çorbaları çokzel yaparım 😅
Mercimek 😄
😀👌
Yayla çorbası
Ellerine sağlık
Teşekkürler 😌
Rica ederim ☺️
mercimek çorbasını daha güzel yiyorum.. 😕
mercimek lokanta usulü olan ama
Tarhana ve şehriye ahahah
Bide hazır çorbada var xkwkwksjsjdhsjs
Mercimek, tarhana, şehriye çorbası, yayla çorbası…
mercimekte üstüme tanımam ama sarı mercimek
Arabaşi ve tavuk çorbası yoğurtlu
Hepsini güzel yaparım
Mercimek
Mercimek çorbası
sebze corbasını
Ezo gelin
Mantar çorbası..
Hiçbirini😏
Mercimek , tarhana.
Domates
Çorba yapamıyorum