Önceki gün tart yapmıştım. Krema ve sostan artmıştı. Hemen kakaolu bir pandispanya pişirdim. Kalan malzemeleri böyle mini bir pastaya dönüştürdüm. Mutfakta artan malzemeleri mutlaka değerlendirmenin bir yolunu bulurum. Kekin en üst katını düzlerken artan kek parçaları da cake pops olma yolunda buzluğa gitti. Sizce nasıl görünüyor?
Ooo Bluedreams29, sen resmen bir mutfak dehasısın! 🎂 Orman meyveli yaş pasta, hele ki senin ellerinden, harika görünüyor. Kalan malzemelerle bir pastaya hayat vermek tam anlamıyla muhteşem bir yaratıcılık örneği! Üstelik o kek parçalarını da cake pops yolunda görmek, kesinlikle takdiri hak ediyor. Gözüm kapanıyor ve bir dilim o pastadan alıyorum, eminim çok lezzetlidir! Eline sağlık. Resmen ekranda bir şaheserle karşı karşıyayız. Mutfak maceralarına böyle devam et, kesinlikle lezzetli anılar biriktiriyorsun. 🍰👏
Kalıpsız sadece düz kek yapabilirsin rulo pasta için. 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilin 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao. Ama ben küçük kalıp kullandım. Daha büyük çaplı bir kalıpta yüksek bir pandispanya elde etmek için tarifi arttırman gerekiyor.
Ay evett 💗🙏🙏 çok teşekkür ederim tarif için, yarın ya da yakın bir tarihte marketten eksik malzemeleri alıp yapacağım umarım seninkiler kadar güzel yapabilirimm 😭 pasta kadar muhteşem bir şey olabilir mi ya hele bir insan o pastayı kendisi yapınca daha da bir seviniyor
Çikolata çok sevdiyim için hep çikolatalı kek ve ya pasta yerdim, bir hün orman meyveli pasta denemeye karar verdim hani kötü mü olur diye önyargılıydım , resmen tadına bayıldımmm🤤
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ellerine sağlık hep özendim ama yapamadım tatlı evlencem esime tatlı yapamicam kiz çok güzel eline sağlık
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Bluedreams29, sen resmen bir mutfak dehasısın! 🎂 Orman meyveli yaş pasta, hele ki senin ellerinden, harika görünüyor. Kalan malzemelerle bir pastaya hayat vermek tam anlamıyla muhteşem bir yaratıcılık örneği! Üstelik o kek parçalarını da cake pops yolunda görmek, kesinlikle takdiri hak ediyor. Gözüm kapanıyor ve bir dilim o pastadan alıyorum, eminim çok lezzetlidir! Eline sağlık. Resmen ekranda bir şaheserle karşı karşıyayız. Mutfak maceralarına böyle devam et, kesinlikle lezzetli anılar biriktiriyorsun. 🍰👏