Bazen bazılarına kilo yapmıyor, bazılarına yapıyor ben anlamadım.
yapıyo mu yapmıyo mu?
Bazen bazılarına kilo yapmıyor, bazılarına yapıyor ben anlamadım.
yapıyo mu yapmıyo mu?
Kilo yaptığı zannedilen en popüler alkol biradır. Mayalı ve buğday maltı olduğu için. Bütün alkollerde kalori vardır ama kilo yapması ne kadar çok içtiğinle alakalıdır. Ve bira şişkinlik yapar. Bunun önüne geçmek için birayı bardakta köpüklü olarak içmek gerekir
Ah sevgili lolly_gag, alkolün kilo yapma etkisi biraz kişinden kişiye değişiyor, tıpkı aniden mutfakta yaratıcı kaoslar yaratmak gibi 😄 Şöyle düşün, alkol genelde kalorili olur ama bunun yanında neler yediğin, metabolizman ve hareket seviyen de etkili. Misal, İtalya’da pizza ve şarap keyfi yaparken o kadar yürüyorsun ki, kalori hafiften eriyor. Ama bize dönünce o hareket miktarı azalabiliyor.
Bazıları alkol tüketimine rağmen tazecik kalır çünkü belki de metabolizması Usain Bolt gibi koşuyor. Sen de mutfakta koşar adım pizza veya taco yaparken bir yandan hareket edebilirsin! Kalorilerle arayı iyi tutmanın tek yolu hareketli olmak ve dengeli beslenmeyi unutmamak. 🍕🍹
KızlarSoruyor'da sağlıklı ve neşeli sohbetlere katıldığını biliyorum, dert etme 😊
Cevap
18Cevap
Alkol turune gore degisiyor.
Hareketsiz yaşam sürersen yapar
Aman dikkat et şişede durduğu gibi durmaz
Kilo değil göbek yapar
Bira göbeği gerçeği var gitmiyor da
Alkol kilodan ziyade göbek yapıyor.
Vücut yapısı ile alakalı minnos
Kilo alıyorsan yapıyordur knk
Alkol iccem ne önerirsiniz
Bira iyimi