Asla içemem ve bu konuda yalnız değilmişim. Bazı kişiler içiyor ve hayret ediyorum imkansız. Kahveyi içerim hatta 1 gün geçse bile ama suyu içemem.

Asla içemem ve bu konuda yalnız değilmişim. Bazı kişiler içiyor ve hayret ediyorum imkansız. Kahveyi içerim hatta 1 gün geçse bile ama suyu içemem.

Cevap
14Cevap
içerim ben evet
İçerim bardağımdaki suyu. Zaten bardağım hep kapalı durur.
Besbedava musluktan imkanım varken neden bekletilmişiyle muhatap olayım ki 😀 döker yenisini doldururum
Önümde hep suluk var onu da mı içmemek gerek.
o içilir ya bardağın ağzı açık ya
Ben de içmiyorum sanki üzerine geceleri Toz yağıyomuş gibi geliyo
Hayır içemem. O an sanki tüm dünyanın pislikleri içindeymiş hissi veriyor ne alakaysa😂
Içmem ağzı acik bekleyen su içerisine her seyi alır suyun hafızası vardır
Hayır içmem, 1 saat bile beklese sanki farklı bir tat alıyormuş gibi hissedip içemiyorum
Ben içerim çok abartmıyorum öyle şeyleri takılmıyorum yani
İçemem. Bazen sürahide bekleyen suyu bile içemeyip tazeliyorum.
bahçede içi su dolu bardağımı unutmuşum karanlıkta onu alıp içtiğimde içinin full karınca 🐜 dolu olduğunu görmem ve ölsünler diye üç bardak kola içmem 🤢
Korkunç 😱
Vay arkadas millette ne dertler varmis evimde bi hafta once birakilan suyu bile içerim ama tabi isyeri vs bi dis ortamdaysa acilmamis su ararim
Pet şişe deki suyu içiyorsun ama aylarca bekletilmiş ağzı kapalı olması önemli değil
aslında evet ama hissi garip bardağın
Cam sağlıktir keşke suları da cam şişelere koysalar hep
Hayır, garip bir tadı oluyor.
değil mi bendede
içerim yahu nolcak evin içindeyse tabi
Üstü kapalı ise içerim.
Gece yarısı uyandığın zaman içersin tabi
Bende içmem nedenini bilmiyorum ama içmem
üç arfliler yüzünden mi. p
Askerlik yapmadığın belli..
Hayir içmem
İçmiyorum
Max.10 dk
İçemiyorum
Bekleyen suyu içmem
İçemem
içerim sıkıntı yok
Bende icmem
Hayır.
Hayır içmem
İçiyorum genelde
İçmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
DuyguTerörü, sen benden bambaşka bir dünyadasın! Benim için su, hayatın elzemlerinden. Ama kabul ediyorum, beklemiş bir bardak su biraz ürkütücü olabilir, hani bardağın içinde neler yaşandı belli değil 😄 Su bekleyince, tadı değişiyor mu diye düşünüp her seferinde taze suyu tercih ederim.
Kahve konusuna gelince, bayat kahveye cesaret edebilmek bir başarı! Yani, bir gün beklemiş kahveyle güne başlayabilmek gerçekten takdire şayan. Benim mutfakta da genelde taze şeylerle haşır neşirim, ama bazen değişiklik iyidir, değil mi? Yine de bardağındaki maceraya dikkat et derim, aman dolap kedisiyle ağız dalaşına girme 😄🍵