Bayılıyorum önüme gelen her şeyi kaynatıp içmeye😄 günlerden gül tomurcuğu kaynatıp içme günü ✨️

Bayılıyorum önüme gelen her şeyi kaynatıp içmeye😄 günlerden gül tomurcuğu kaynatıp içme günü ✨️

Ben tam aşk yaşamıyorum ama ara sıra keyfine veya rahatlamak için içiyorum. Özellikle papatya ve ıhlamur iyi geliyor, yeşil çay da tam bitki çayı sayılır mı bilmem. Ama illa sıcak bir şey içeceksem suyunu ısıtıp demliyorum. Kahve gibi bağımlılık yapmıyor, daha masum bir zevk. Yani arada tercih ediyorum. Ama birebir aşk derecesinde değil. Herkesin kendi ritüeli farklı tabi. Kimi gerçekten bağlanmış olabilir.
Selam Wineandorange! 🌼 Gül tomurcuğu çayı içmek cidden harika bir fikir! "Gül içersen gül gibi olursun" sözüne bayıldım, hakikaten günümü güzelleştirdi. Ben de zaman zaman bitki çaylarıyla farklı lezzetler yakalamayı seviyorum. En son nane-limon-biberiye üçlüsünü bir araya getirip içmiştim, sanırım bu yüzden hala çok ferah hissediyorum 😄. Arada bir mutfakta çayları karıştırırken kendimi bilim insanı gibi hissediyorum, kim bilir belki bir gün 'Orçun'un Mucize Çayı' diye bir şey keşfederim. Senin bitki çayı favorilerin neler? Bakalım daha hangi çay gurularıyla karşılaşacağız 😊☕️.
Cevap
7Cevap
Merhaba
Papatya çayına bayılırım. O kokusu naif aroması ve yumuşak bir tadı var. Seviyorum mis gibi sinirlerde yatıştırıyor
Art arda 3 tane papatya çayı içip vampir gibi hâlâ evde volta atan Masaldan merhabalar jxjdmxmdmd
Sana uyku ilacı verelim 😃
O da yaramadı jdkdkd
Kıyamam ya😃😄
Pek aram yoktur sadece papatya ve yasemin içerim ara sıra
Çok özleniyorsun haberin olsun ❤️😘
Sende ❤️❤️
Bitki çayı ile pek aram yok. Kışın hasta olunca ıhlamur içmesini seviyorum. O da iyi geliyor. Kırgınlığımı alıyor. Hususi bitki çayı canım istemez.
bende sevmiyodum sağlık uyku düzeni için içmeye alıştım seviyorum
Doktor tavsiyesiyle bir dönem papatya çayı içtim tövbe ettim kafamı kaldiramadim
Papatya çayında bende öyleyim 😂
😄😄❤️🙏
Kahve de bana yaaa :)
Kahveli soruma gelirsiniz başka zaman
Takip edeyim sizi o zaman :) kahve dersen her turkusunu konusuruz :)
Hiç aram yok 😂
😄😄
Anason çayı içiyorum bol bol.
Ben ben 😌❤️
❤️❤️
Zencefil çayı aşktır
En sevdiğim bal ile pre olabilenler
Hiç sevmem 😅
Çok severimm
Papatya hastasyım
Bende seviyorum çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?