3 hafta once yedim ce gayet güzeldi kofte falan hee sey on numara ama Domuz eti falan diyorlar kendisi red ediyor islami acidan sıkıntı HAKKIMI HARAM EDİYORUM KENDİSİNE

3 hafta once yedim ce gayet güzeldi kofte falan hee sey on numara ama Domuz eti falan diyorlar kendisi red ediyor islami acidan sıkıntı HAKKIMI HARAM EDİYORUM KENDİSİNE
Hayır ya hiç inandırıcı değil. Adam niye yapacak bunu? Maliyeti kısmak için yapsa gider tavuk eti koyar domuz eti danadan daha pahalı gHzhxhhshxjz ayrıca +12 bin kişi istihdam ettiripte bunun şimdiye kadar ifşalanmaması mümkün değil. Böyle bir şey olsa ilk kendi çalışanlarından yayılırdı bu. Ortada tutarsızlıklar var.
Böyle iddialar çok dolaşıyor ama ben açık konuşayım, kesin konuşmak kolay değil. Ortada net, doğrulanmış bir şey görmeden “kesin var” ya da “kesin yok” demek doğru değil. Büyük firmalarda bu tarz söylentiler hızlı yayılır ama işin aslı genelde denetim ve resmi raporlarla netleşir. O yüzden ben temkinli yaklaşırım. İnançtan çok belgeye bakmak lazım burada.
Cevap
9Cevap
İnanmayı bıraktım satıyor bir kere arkadaş sipariş etti vallahi lastik gibiydi et
Valla yaa daha hayatta yemem
Ee bakanlık belge yayınladı baya ne diye inanmayalım
İnanmıyorum. Adama muhtemelen tezgah kuruldu. Köfteci Yusuf örnek işletmedir. Sahip çıkılmalı.
Keşke karalama olsa ama köftesinin tadı bi garipti zaten
Niye nusrette orada burada czn burakta böyle bi iddia çıkmadı da köfteci yusufta çıktı mesela yani ayrıca ortada bi şüphe varsa yememek lazım.
Karalama olduğu nu söylüyorlar hiç yemedim !
Mahkemeyi kaybetti diye biliyorum ben.
Gündem değiştirmek amaç
inanmıyorum
Evet
İnanmıyorum
Hiç sanmam
Inanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?