Yeme & İçme Yemeğin suyu yok altını kapattım zannederekten oturuyorum? denizdibindeinciii Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Baktım yanıyormus sinir oldum ya sesleri bıle duymuyorum 😂😂 Güncellemeler1 yıl Aklım kimdeyse artık 🤣 Yemeğin suyu yok altını kapattım zannederekten oturuyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şimdi o tencerenin dibini temizlemek var kolay gelsin sana 😂 1 44 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Kolay önce kaynar suyu dökersin yumuşar ardından bulaşık telıyle cıkarırsın😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl O bulaşık teli benim parmağımı kesmişti o zamandan beri tövbeliyim ona 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Daha neler 😂😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Çok kötü bir acısı var dikkat et sende 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Niye bu kadar kızdı sana acaba 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl 😂😂tamam dıkkat ederim 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂 ah bir bilsem bulaşık süngerine takılmıştı ordan ayırayım derken olan parmağıma oldu kaldırıp ikisini beraber atmıştım 😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Parmağınla mı beraber attın😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂😂 yok parmak hala daha benimle hayata devam ediyor sjjsjs Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl 😂😂😂 ha iyi o zaman sevindim 😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Işın sakası yaa ama gerçekten gülmeye cok ihtiyacımız var Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Türkiye olarak çoktük😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Bende sevinmiştim parmağın gitmediğine 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl 😂😂 Bende sevindim 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Evet ya zaten hayatım b. k gibi birde son yaşananlar falan Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Offf sormaa psıkolojımız alt ust oldu Yorumla sedefffinci 1 yıl Aynen öyle maalesef Yorumla sedefffinci 1 yıl Neyse konuşup dahada kötü olmayalım ee tencerenin dibi ne alemde sjjsjs Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Suanda yemek var ıcınde o bitecek kı kazımaya baslayayım😂😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Bide makarna 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Ay yanık kokusu yemeğe sinmez mi 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Umarim o kadar yanmamıştır 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Ustunü yesinler o zaman geriye kalanı atarım kargalara😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂 umarım Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂 yani canım sjjsjsj Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl 😂😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Benim karnım doydu sukur onlar dusunsun banane😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Bu aralar cok yiyorum yaa ne oluyor bana böyle 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Vay be çok düşünceli birisin 😂😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Bilemedim sana sormalı hayırdırrr 😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Evet 😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Bilmem ki şisko gelin olmak istemem 😂 ağzıma hakim olmalıyım 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂 diyosunnn Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Allah korusun. 😂😂 diyete baslamam lazım Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Bı aralar iyi zayıflamıştım 5 6 kilo gıtmıstı 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Bende kilo almak istiyorum ama alamıyorum:/ Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Ye yst sürekli hakaret etme alırsın 😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Ye yat hareket etme alırsın 😒🙄 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl Manyak klavye 😂😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Hareket etmesemde alamıyorum sorun orada 🤦🏻♀️ Yorumla sedefffinci 1 yıl Anladım demek istediğini sorun değil Bendede oluyor o sorun 😂😂 Yorumla denizdibindeinciii 1 yıl 😂😂😂evet yapın bu demek kı Yorumla sedefffinci 1 yıl Demekki 🤷🏻♀️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Arada böyle dalgınlıklar oluyor ya 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl ya da aklinda nelwr vardi kim bilir:)))) 1 1 Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Aklima yeni geldi onu soleyimde deyim olarak::eli işte gözü oynasta derler:))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi o tencerenin dibini temizlemek var kolay gelsin sana 😂
Kolay önce kaynar suyu dökersin yumuşar ardından bulaşık telıyle cıkarırsın😂
O bulaşık teli benim parmağımı kesmişti o zamandan beri tövbeliyim ona 😂
Daha neler 😂😂
Çok kötü bir acısı var dikkat et sende 😂
Niye bu kadar kızdı sana acaba 😂
😂😂tamam dıkkat ederim 😂
😂😂 ah bir bilsem bulaşık süngerine takılmıştı ordan ayırayım derken olan parmağıma oldu kaldırıp ikisini beraber atmıştım 😂😂
Parmağınla mı beraber attın😂
😂😂😂 yok parmak hala daha benimle hayata devam ediyor sjjsjs
😂😂😂 ha iyi o zaman sevindim 😂😂
Işın sakası yaa ama gerçekten gülmeye cok ihtiyacımız var
Türkiye olarak çoktük😂
Bende sevinmiştim parmağın gitmediğine 😂
😂😂 Bende sevindim 😂
Evet ya zaten hayatım b. k gibi birde son yaşananlar falan
Offf sormaa psıkolojımız alt ust oldu
Aynen öyle maalesef
Neyse konuşup dahada kötü olmayalım ee tencerenin dibi ne alemde sjjsjs
Suanda yemek var ıcınde o bitecek kı kazımaya baslayayım😂😂😂
Bide makarna 😂
Ay yanık kokusu yemeğe sinmez mi 😂
Umarim o kadar yanmamıştır 😂
Ustunü yesinler o zaman geriye kalanı atarım kargalara😂
😂😂 umarım
😂 yani canım sjjsjsj
😂😂😂
Benim karnım doydu sukur onlar dusunsun banane😂
Bu aralar cok yiyorum yaa ne oluyor bana böyle 😂
Vay be çok düşünceli birisin 😂😂
Bilemedim sana sormalı hayırdırrr 😂😂
Evet 😂😂
Bilmem ki şisko gelin olmak istemem 😂 ağzıma hakim olmalıyım 😂
😂 diyosunnn
Allah korusun. 😂😂 diyete baslamam lazım
Bı aralar iyi zayıflamıştım 5 6 kilo gıtmıstı 😂
😂😂
Bende kilo almak istiyorum ama alamıyorum:/
Ye yst sürekli hakaret etme alırsın 😂
Ye yat hareket etme alırsın 😒🙄
Manyak klavye 😂😂
Hareket etmesemde alamıyorum sorun orada 🤦🏻♀️
Anladım demek istediğini sorun değil Bendede oluyor o sorun 😂😂
😂😂😂evet yapın bu demek kı
Demekki 🤷🏻♀️
Arada böyle dalgınlıklar oluyor ya
ya da aklinda nelwr vardi kim bilir:))))
Aklima yeni geldi onu soleyimde deyim olarak::eli işte gözü oynasta derler:)))