Yeme & İçme Köfteci Yusuf hakkında neler düşünüyorsunuz yemek yemeğe gidicek misiniz? OnurgüLmez3437 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Domuz eti çıkmış aklınızda bulunsun Köfteci Yusuf hakkında neler düşünüyorsunuz yemek yemeğe gidicek misiniz? Cevapla Köfteci Yusuf Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Bu resim yeterli 2 2 Yorumla küçüksoğan 1 yıl Yorumla tarihizle 1 yıl Bazıları buna tahammül edemiyorEmine'nin oğlu bu işlere girmeyecekti Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Gitmedim zaten hiç son olaylardan sonrada sanmiyorum 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. resmen şoke oldum eskiden sürekli giderdim şimdi gitmeyi düşünmem 1 0 Yorumla
emreayhan1096 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl bir bayisinde domuz eti çıktı diye hepsine domut eti var demek saçma olur demekki yetersiz et geldi onlarda domuzla tamamladılar 0 2 Yorumla OnurgüLmez3437 1 yıl Günah ya hani Yorumla emreayhan1096 1 yıl tamam bir bayi öyle günah işledi diye hepsi o günahı işlicek diye bir şey yazmıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Deve ya da at deseler bu kadar üzülmezdim domuz nedir ya lanet olası kapatılması lazım 3 1 Yorumla mahirfhcfh 1 yıl eşek dese Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. domuz katan yerlerden biri değilse ifşa listesini daha okumadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tek bir şubede çıktığını biliyordum şimdide öyle bir şey olmadığı konuşuluyor haber sitelerinde 0 0 Yorumla
Aysel585 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Allahtan hiç yememişim et yememem işe yaradı ahshshsg 0 0 Yorumla
BusesDiary Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Daha önce gitmemiştim şimdiden sonra da gitmem zaten 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi ki gitmediğim yer. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Ben vejeteryanm 0 0 Yorumla
metinzu5517 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Gidilir 0 1 Yorumla OnurgüLmez3437 1 yıl Domuz eti yersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu resim yeterli
Bazıları buna tahammül edemiyor
Emine'nin oğlu bu işlere girmeyecekti
Gitmedim zaten hiç son olaylardan sonrada sanmiyorum
resmen şoke oldum eskiden sürekli giderdim şimdi gitmeyi düşünmem
bir bayisinde domuz eti çıktı diye hepsine domut eti var demek saçma olur demekki yetersiz et geldi onlarda domuzla tamamladılar
Günah ya hani
tamam bir bayi öyle günah işledi diye hepsi o günahı işlicek diye bir şey yazmıyor
Deve ya da at deseler bu kadar üzülmezdim domuz nedir ya lanet olası kapatılması lazım
eşek dese
domuz katan yerlerden biri değilse ifşa listesini daha okumadım
Tek bir şubede çıktığını biliyordum şimdide öyle bir şey olmadığı konuşuluyor haber sitelerinde
Sadece o mu bizim çorbacı da eşek at domuz be ararsan çıkmış
Zaten yemiyordum bundan sonra da yemem
Sahtekarlar ya
Domuz iddiasi dogruysa, kendi yetistirdiği surece problem yok
Allahtan hiç yememişim et yememem işe yaradı ahshshsg
Daha önce gitmemiştim şimdiden sonra da gitmem zaten
Yaşadığım yerde yok Allah tan
Yapmış yapacağını ne düşünülebilirki
Daha dün yedim domuz köfte
İyi ki gitmediğim yer.
iğrenç
Ben vejeteryanm