Evet severm sevmesine ama cocuklara kesinlikle almam, yedirmem..
Plastik ile cikolatanin uzun sureli icice kalmasinin zarari bir yana, medyada cikan icinde bakteri bulundurdugu haberlerini de duymussundur belki
* Çikolata firması Ferrero, salmonella salgını nedeniyle Kinder Sürpriz yumurtalarını toplatma kararı verdi. Şimdiye kadar salgından etkilenen çocuk sayısı 63 olarak açıklandı.
* Belçika, salmonella bakterisi nedeniyle Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrikayı mühürledi. Belçika Gıda ve Tüketici Ürün Güvenliği Kurumu (FAVV) , ürettiği Kinder çikolata ürünlerinde Salmonella bakterisi bulunan Ferrero şirketine ait fabrikayı geçici olarak kapattı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet severm sevmesine ama cocuklara kesinlikle almam, yedirmem..
Plastik ile cikolatanin uzun sureli icice kalmasinin zarari bir yana, medyada cikan icinde bakteri bulundurdugu haberlerini de duymussundur belki
* Çikolata firması Ferrero, salmonella salgını nedeniyle Kinder Sürpriz yumurtalarını toplatma kararı verdi. Şimdiye kadar salgından etkilenen çocuk sayısı 63 olarak açıklandı.
* Belçika, salmonella bakterisi nedeniyle Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrikayı mühürledi. Belçika Gıda ve Tüketici Ürün Güvenliği Kurumu (FAVV) , ürettiği Kinder çikolata ürünlerinde Salmonella bakterisi bulunan Ferrero şirketine ait fabrikayı geçici olarak kapattı
Her türlüsüne bayılıyorum. Özellikle şu küçük çikolata halini kutu kutu yiyebilirim.
Ben sevmiyorum çocukluğumun masum anıları arasında kaldı kendisi..
Komik gelecek ama bunun tadını merak edipte hiç almadım
İçiyle ilgilenmiyorum hep fos çıkıyor çukulatası güzel ama
Bayılım helki içindeki oyuncaklar çok tatlılaar
Çok güzel oyuncaklar çıktı
Yaaa bende istiyooommm
1 kutu daha var gel
Tamamdır 😁😁
Kinderin bütün ürünleri harika.
Olursa yerim olmasa aramam
Şefim sende sürekli geceleri bir şeyler tikiniyorsun devamlı
Evet yaa 😍
Galiba