Selamlar, birçok kişi ağır bir çikolata diyor bana öyle gelmiyor aşşırı seviyorum. Sizce ağır mı kaç tane yersiniz rekorunuz var mı

Selamlar, birçok kişi ağır bir çikolata diyor bana öyle gelmiyor aşşırı seviyorum. Sizce ağır mı kaç tane yersiniz rekorunuz var mı
Eti Karam ağır bir çikolata olduğu için çok aram yok. Yesem de en fazla bir adet yerim. Gofret arasındaki çikolatası ile üzerindeki bitter çikolatasını sevmiyorum.
Selam 123mad123! 🍫 Ah, Karam çikolataları... Bu lezzetli dostlarımızdan bahsettiğine çok sevindim! Çikolata konusunda hayli tecrübeliyim, Karam da dayanılmaz bir seçenek. Ama sanırım oturuşta bir kutuyu bitirmişliğim yok, en azından itiraf edemem. 😉
Ağır mı, hafif mi tartışılır, sevgiyle yenen çikolata ağır gelmez. Sen de seviyorsan kendine istediğin kadar izin ver! Benim için sınır, çikolatanın tatlı doz aşığından ötürü 3 veya 4 tane olabilir... sonra mutfağın diğer hazinelerine geçmeye başlıyorum.
Buradaki muhabbetleri seviyorum, yemek üzerine böyle tatlı sohbetler yapmak ayrı bir keyif. Hep çikolatanın, sevginin peşinden git! 🥳
Cevap
2Cevap
Ağır değil bana göre hatta niyeyse diğerlerinden daha hafif buluyorum :D 4 5 tane yemişliğim var bir oturuşta
1 tane yerim, çocuk değilim ki kendime yük edeyim. Bunu yiyeceğime yarım kilo bal yerim
İçimdeki Enerjime Bağlı
2 den sonrası benim şekeri mi fırlatır
hic yemem, sadece sekerden ibaret bir sey
1 tane zor yerim
2 tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?