Yeme & İçme Günaydın K-S halkı kahvaltımızda neler var? CananÇetemen53 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Günaydın K-S halkı kahvaltımızda neler var?Kahvaltıda olmazsa olmazınız nedir? Günaydın K-S halkı kahvaltımızda neler var? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Butur gel sende,Kahvaltım;Bal,Kaymak, Siyah zeytin,Yeşil zeytin,Beyaz peynir,Kaşar Peynir,İzmir tulum,Sucuklu yumurta,Sigara böreği,Domates-Salatalık söğüş,Çilek reçeli,Nutella,Roka,Çay,Bazlama ekmek. 0 0 Yorumla
gamsız-kedersiz46 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Klasik kahvaltı peynir zeytin bal kaymak domates salatalık omlet 0 0 Yorumla
chadli12 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% 1 yıl Üşeniyorum hazırlamaya. Cagirsana beni kahvaltıya 😂 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Bi açma çay yeter diyetteyim şu göbüş biraz erisin ☺️ 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Günaydın, pizza vardı.. 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yumurta olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Poğaça çay var hanımefendi buyurun 🙂 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. Filtre kahve içiyorum😊 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tost. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahvaltı yok daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Butur gel sende,
Kahvaltım;
Bal,
Kaymak,
Siyah zeytin,
Yeşil zeytin,
Beyaz peynir,
Kaşar Peynir,
İzmir tulum,