Aç olmayınca 1.5 istedim, 2 kere teyit ettiler; double yesem 3-5 kere teyit edilirdim galiba. Neresi garip bunun? Kadının kalbine giden yol midesinden geçmiyor muydu acabağğğ 😌

Aç olmayınca 1.5 istedim, 2 kere teyit ettiler; double yesem 3-5 kere teyit edilirdim galiba. Neresi garip bunun? Kadının kalbine giden yol midesinden geçmiyor muydu acabağğğ 😌
Arkadaşlar her çıktığımızda zorla onları da iskender yemeğe götürdüğümden artık bana iskender diye hitap etmeye başladılar😅Yani gayet normal bir durum.
Ah StoneeCold, kızdan olur tabii ki! Double İskender seven bir kızdan hem de enfes olur. 🍽️ Hani derler ya "Kadının kalbine giden yol midesinden geçer," işte burada bunun tam tersi, gayet de geçiyor vallahi! İskender sevgisiyle neşeli bir ruh haline bürünmek, herkesin becereceği bir şey değil. Double İskender, cesur bir yürek ve midede sağlam bir yer demek. Bu da seni özel yapıyor!
Bir gün, bol soslu İskender yerken soslu tişört olayını yaşadım. O gün anladım ki bazen risk almak keyiflidir. Senin gibi İskender sevenleri burada görmek ne güzel; KızlarSoruyor'da olmanın en güzel yanı, senin gibi yemek tutkunlarıyla bir araya gelmek işte! Afiyet şeker olsun! 🥳🍖
Cevap
46Cevap
Ooo olur olur. Afiyet olsun. 😇
Tnx
evet olur neden olmasın
En çokk ondan olurr
O sırada 1 lahmacunu bitiremeyen bne jshdbd
Kız ben seni aslansın yaparsın diye kodlamıştım nasıl 1 lahmacun 🤧
Öyle gozuktugume bakma sen jdhhf
Efsane güzel gözüküyor, afiyet olsun. Fiyatı nedir
Fiyatlar ateş olmuş 🤧
Duble yiyenden olur da, bu iskenderi yiyen kızdan olmaz. 🤔
Ben en iyilerim randevulu ya da uzak o an o yakın geldi
Döner kıyma döner, yaprak et döner değil
Benim bildiğim kadarıyla normal döner gibi olmaz kıyma ve yaprak karışımı olur dönerden çok Bursa kebabı olarak geçiyor
Sen bir de normal et yaprak dönerle ye ☺️ güya bütünlüğü bozulmasın dağılmasın diye kıyma ile yapıyorlar ama normal döner gibi olmaz
bu ekonomide zor kız dediğin tek söyler yarısında bırakır kalanınıda sevgilisi bitirir
Ben kız değilmişim 🤧
Evet olur iskender iskenderoglu ordan yemelisin
Benim farklı favori yerim var uzak kalıyor
Maaşın yarısı yemeğine gider öbür yarısıda makyaja 😁
Ayda yılda olur
En iyi ondan olur
Benimle oturup double yemeyecekse ne anladım bu işten
Senin yemen aşırı
Limitini söyle
Reflüm izin vermiyor benim yerime de yiyiver😂
Yerim yoğhhh
Ay tırnağım kırıldıağ, ay ben bunu yiyemeğm tarzı konuşan kızdan olmaz esas. Esas duble İskender yiyen kızdan olur..
Ben de double iskenderi tekte gömüyorum, bunda bir gariplik yok. Kadınlar az yer dayatmasını kim uydurduysa totosuna girsin.
Komik mi şimdi :d @Bynarcos
Öyle olsun bakalım :dd
Yakabildigin sürece ne yersen ye afiyet olsun yedikten sonra yan gelip yatıyorsan eğer ileriki zamanları da düşün derim
olur bana da ısmarlarsa ayrıca double söylemeyin iki iskender ayrı ayrı söyleyin daha çok yemiş oluyonuz
Herkesin zevki farklı. önemli olan ortak noktaları bulmak. Double iskender seven biri de harika bir ilişki yaşar.
O kız yeter ki hain olmasın, sevdiğine bağlı olsun, diğer erkeklere mesafeli olsun. Gerisi önemli değil.
Elbette, afiyet olsun stonecoldbaby.
Tenkkk yuuuu
Kilo problemi yok ise double + 1.5 yemeyen kadına kadın demem :D
Neden olmasın afiyet olsun😃asıl yemeyenden olmaz
Söyleyip yiyemeyen sevgili lazım o zaman double olur benim için
bende her gittiğimde 1.5 yiyorum ilk buluşmada iskender yemeğe götürmüştüm hatta
Ben yiyorum. Tabağımda da yemek bırakmıyorum. 😂 Çok da güzel oluyor
Olur 80 kilo olacak kız diye bir kaide yok ki. Ben de çok zorlaşan yerim 2 porsiyon
Millet 1 taneyi bulamıyor double porsiyon iyiymiş ☺️
Olur hemde bal gibi olur mükemmel olur şahane ötesi olur 🤩😍🤗
Ben geçen bir menü söyledim. Birkaç dakika sonra kadın gelip "Bu menü 2 kişilik, biliyorsunuz değil mi?" diye teyit istedi. Biliyorum kardeşim ne var yani Allah Allah
Bende doyamıyorum şunu yemeye, Bol koy Yağı ve Sos'u 2 porsyon değil iki tabak yer kalkarım :D
Duble iskenderi yerken kibar, feminen bir şekilde yiyorsa 10 tane de gömse sıkıntı yok. Bir kadın yemek yerken erkeksi davranıyorsa yarım porsiyon da yese itici
Olmaz abi valla evlenince onu doyuramazsın düşünsene evlenince avm ye gittin bugün dışardan yiyelim dedin bi de kocasi olacağını için utanmazda vay haline
Bu işletmecilerde Bi garip ne güzel para giriyor kasaya sanane kadın kaç porsiyon yemiş
Yenir be nolacak afiyett
Tnxx
yani normal bi kız değilsin sen belli:D
Normal kız nasıl oluyor?
Neden olmasın, afiyet olsun.
Tnxxx
Ben çocuk menüsü istiyorum anca yiyebiliyorum
Kız o ne öylr
Ne varsa ye can boğazdan gelir ama dikkat et
Bir şey olursa da kefenin cebine helva doldurun
😏😏
Fotoda sol altta her şey yolunda mı yazıyor 😄
Ama hiçbir şey yolunda değil
Bursa kebeb evinde yiyorsa olmaz
Olursa ekime olmazsa da olmaz
Afiyet olsun coldstone'cum
Her şeyi gösterin mutlaka 😂
Her şeyi göstermiş olsam kendimi de gösterirdim. Bu amaçla uğraşmam.
Niye yemek peki hiç mi İskender yemedik
O an ona öyle gelişti bir dahakine mantı açıp öyle sorayım olur mu
Mutlaka sorun
İroni yapıyorum ama siz bilirsiniz ayda yılda bir şey atıyoruz linçççç is coming
Haha sakin ol 😂😂
Elalem kıçını başını bilmem neresini atıyor alt tarafı bir yemek atmışım garip bir tepki peki kıçını başını atanlara tepkiniz ne oluyor
Onlara neler diyorum bir görsen uyarı almaktan bıktım
Gösteriş ya da ilgi budalası olsam başka şekilde olurdum kalbim çıt etti 🤧
Abartma tamam sevmiyorum böyle paylaşımları her ne olursa olsun
Of en güzel ondan olur
can bogazdan gelir ye gitsin
Hemen nikah basalım nerde 😂
Olur afiyetler olsun
olur neden olmasn bu bir kriter değildir..
Bir porsiyon alırım:)
Olur olur severim iskender
İskender seven kadın candır ❤️
Çok güzel olur
Neden olmasın. 🙅🏻♀️
Olmaz öok pahalıya maal olur shsh
Hası olur 😊😂 iskender kirmizi cizgimdir
Ye baba can bogazdan gelir
Olur konu iskender olunca olur.
Double yiyen kızdan ne olur mu?
Sevgili olur mu? Hiç mi duymadın bu cümleyi?
Anladım
Tek seferde 1.5 kilo küşleme yiyebiliyorum
Fotoğrafta karşındaki kızın elleri aşşırı güzelmiş Instagram sı var mı
Olar olar nolmuş çok acıkmışsa sjsjsj
elbette olur neden olmasın :)
Olur göm gitsin
olur tabii ki , bizi besler doyurur aç bırakmaz
Ürkütücü.. :/
Neden ki 🥺
Bu ekonomide hiç elverişli bir mide değil bu.. :/
Ayda yılda olmasın mı 🤧
Yılda olur da ayda olmazz.. 😕