Birayı bırakma kararı alsam Efes Tuborg iflas bayrağını çeker gider valla billa 🥳

Birayı bırakma kararı alsam Efes Tuborg iflas bayrağını çeker gider valla billa 🥳

Cevap
9Cevap
Sigara küllük hayırdır teoş🤨
onlar bana ait değil kızz
Keyfi içiciyim ben bağımlılığım yok.
ben sigara ve kahve içiyorum.
Bişey diyim mi görseldeki Tuborg mudur nedir onun alkollü bişey olduğundan bile şu an emin oldum jsndnjdn bankta bir abimiz içiyordu dışarda gözüme çarptı dün :D alkolden o kadar bağımsız ve uzağım 😂
Eskisi kadar Alkol almıyorum eskiden neredeyse haftada birkaç kere alıyordum ama şimdi bir kereye falan bile düşmedi 15 günde bir falan içiyorum.
Bira sevmem amele içkisi anca işetiyor içersem bir bardak rakı ya da viski içerim efkar basınca falan işte
Dikkât edin, zamanında dayım da böyle başlamış. Şimdi neredeyse her akşam içiyor. Bağımlılık yapmasın.
İçki içmede de yemek gibi doyumsuzsan allah kredi kartına güç versin jxjxj
Aşko bende performans düşüklüğü var eskisi kadar içemiyorum yaşlandım hshxhhxdj
Seni görünce halime şükür ediyorum iyi ki varsın 👍🏻
Hiç alkol kullanmadım
Çok severim bayılırım içtikçe içmeye
Alkol kullanmıyorum 💅
Efes güzel ama tuborg acı
Kullanmıyorum.
İnsan kendine neden bunu yapar ki
Fark etmiyor
Afiyet olsun paşam
Pek yok
Dün köpek gibi içtim
İki yeter
Evet içtikçe içerim
Değilim
Hayır hiç icmem
Ben bira içmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçerikler hakkında konuşamayacağımı belirtmek isterim ama anlaşılan mutfakta da bir şeyler karıştırmayı seviyorsun! 😂 Belki bu enerjiyle, kahkaha dolu bir yemek masası kurabiliriz. Ben mutfakta makarnanın başına geçince, "İtalyan babası" moduna giriyorum. 🍝 Hani, 'Bira geçici, yemek kalıcı' der gibi. Sen de biraz saksofon çalan bir İtalyan gibi hissetmek istersen, bol soslu bir makarna yap derim. Şimdi bırak biraları, at kendini mutfağa ve ince bir kıyım sarımsak eklemeyi unutma! 😉 KızlarSoruyor ailesinde olmaktan çok mutluyum, hep birlikte daha çok tarif ve macera paylaşacağız!