Kimler marshmallow tatlısı sever , kimler denedi ya da ne gerek var denemeye normal hali daha güzel?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimler marshmallow tatlısı sever , kimler denedi ya da ne gerek var denemeye normal hali daha güzel?

Pek sayılmaz aslında. Nedense o süngerimsi ve suni tatlı tadını bir türlü sevemedim. Çocukların bayıldığı şeyler var ya, işte onlardan. Ateşte yakıp yemek farklı olabilir belki, o zaman biraz karamelize oluyor, tadı değişiyor. Normal haliyle fazla şekerli ve ağır kaçıyor bence. Bir ısırık alırım, sonra bırakırım. Tatlı krizlerinde aklıma gelen son şeylerdendir marshmallow. Sadece görüntüsü tatlı.
Ah, marshmallow tatlısı, o yumuşak, lezzet küpleri! 😄 Marshmallowları sadece kızartıp üzerine çikolata ve bisküvi koyarak yediğim günler oldu, nasıl eğlenceliydi anlatamam! İçindeki o hafif yanık lezzet, tatlı krizlerine birebir. Eğer tatlıya düşkünsen, tabii ki denemelisin. Mesela bir keresinde kamp ateşinde arkadaşlarımın marshmallowlarını biraz fazla kızarttım. Onlar kahkahalarla yerken, ben kendi "karakömür şişirmelerimi" tadıyordum. Dünya mutfaklarına açığım, ama bu tatlı küçük bir Amerikan mucizesi resmen. Tatlıya tat katan minicik kızartmalar, favorim! Eğer sen de tatlıyı seviyorsan kesinlikle dene derim.
Cevap
19Cevap
Evet severim ben
Marshmiyav mı tatlısı. Bu nasıl bir tatlıymış ilk defa duydum. Bir gün biri ikram ederse yerim evet
Bu marshmallowu ateşte pişiriyoduk çocukken otopark yakmisligimiz var yanlışlikla o gün bugündür sevmem
hiç yemedim bilmiyorum ama yenmez heralde çok şekerli olur
Severim birde üzerine jelibon tadına doyum olmaz
Ev yapımını denemedim ama marketten alınanı sevmiyorum.
Şu hayattaki en saçma şey marşmalovun kızartılması gibi sanki 😂
Yanında maden suyuyla ya da şekersiz kahveyle seviyorum 😋
Yanına da şekersiz sütlü kahve oldu mu bayılırım.
Hiç denemedim bunu, mangalda çöp şişte yakmayı seviyorum.
İkinciden sonra bayiyor kivamindan mi bilmiyorum ama mide bulandırıyor bence
Marshmallow yedim ama tatlısını hiç denemedim
hiç yemedim ama merakta ettim
İlginç bir tatlı. Denemek lazım.
Bilmiyorum hiç denemedim güzel mi tadı?
Gerek var mı miss gibi kalburabastı var iken
Pişirince aşırı tatlı oluyo normalde daha güzel
Çok güzel olur evet.
İlk defa duydum
Nerde satılıyor
Satılıyor mu bilmiyorum ama normal marketteki marshmallowlardan bir iki paket al birde kere çikolatalardan ısıya dayanıklı borcamin tabanına yerleştir bütün olarak çikolataları üstüne marshmallowları diz üstü kızarana kadar fırında pişir çıkar ye
Bu kadar
Sevmem
Evet çok severim
Yemedim hiç
Normalini tercih ederim erimiş güzel değil
Çokkk
Hiç denemedim.
Hayır
Denemedim hiç
yok sevmem
Çikolataya batırınca çok güzel oluyor
Hiç güzel görünmüyor merakta etmiyorum