Yeme & İçme Niye uyumuyorsunuz siz bakiyim? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Sütler içildi mi sütlerrrr?Yaramazlık yapmayın uyuyun hemennn kızarım sonra. Niye uyumuyorsunuz siz bakiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. uykum gelmedi 1 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yavrum sitede uyku bekçileri yetmedi sen mi kesildin başımıza az gündemi takip et savaş var savaş, dünyayı su basmış ördeğin (Sen) zikinde mi 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ya bana neeee ben uyku bekçisi olucam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öğretmene benziyon aslında haa ne mühendisisin :D 1 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Elektronik haberleşme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vayy Alan Turing gibi mi yani şifre çözebiliyor musunuz Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Yokkk😃 kriptografi benim alanım değil. Mikrodenetleyici malzeme geliştirme üzerinde çalışıyorum. Yazılım odaklı yani işim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haa doğru ya o farklı bir mevzu :D KS gibi bir siteyi yapmak kaç ayını alır :P Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Etmezhttps://www.youtube.com/embed/DKahId-pRR4 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 629 cevap paylaştı. Usluyum yaa azıcık uyumuşum şimdi de uykum dağıldı 🤦😅 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Süt severim Uyku taklidi yapiyorum sen niye uyumuyorsun 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kadar yorgunum ki uyuyamıyorum bile 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Rahatlatıcı bir çay iç iyi gelir belki sonra uykuya dalarsin Yorumla -Lili- 1 yıl Teşekkürler değerlendirilir Yorumla
Bibakipcikcam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cem büyüdün de anne mi oldun 😂 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Anaç ruhum sağolsun Yorumla Bibakipcikcam34 1 yıl Tâbii öyle olsun Yorumla
elalaleli923 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kızma ablaya daha gece nöbeti var😂 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Kolay gelsin kizzzz Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Nöbet var 😶 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Driz_Can 1 yıl Teşekkürler Yorumla
ftmsrn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Aldatılıyorum da o yüzden 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ne diyosunnn Yorumla ftmsrn 1 yıl Yaa salağa yatıyor işte ama ben bu oyunu bozarım Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl off off :D sen neden uyumadın? 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Keyif Yorumla chnyldzz266 1 yıl ne güzel keyifli keyifli :D Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% 1 yıl İşten geldim annecim 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Uyu dinlen işte Yorumla falafos 1 yıl Çay içiyorum 😊 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. İçiyorum şu an. Uyuyacağım tamam mı hıh 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyandık bile günaydın ☀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Süt sevmiyom ve neden uyumadığımı ben de bilmiyom uykum gelmiyor abloşko👶🧸🎀 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şimdi uyucam 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl İyi gecelerrr Yorumla Rascoln36 1 yıl İyi geceler Yorumla
Sertkaya36 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl İşteyim maalesef 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Sertkaya36 1 yıl Teşekkürler Yorumla
maraşbeyefendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Düşünüyorum 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl O kadar düşünmeye değmez Yorumla maraşbeyefendisi 1 yıl Boş şeyler değil ya ileriye dönük düşünceler Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
uykum gelmedi
Yavrum sitede uyku bekçileri yetmedi sen mi kesildin başımıza az gündemi takip et savaş var savaş, dünyayı su basmış ördeğin (Sen) zikinde mi
Ya bana neeee ben uyku bekçisi olucam
Öğretmene benziyon aslında haa ne mühendisisin :D
Elektronik haberleşme
Vayy Alan Turing gibi mi yani şifre çözebiliyor musunuz
Yokkk😃 kriptografi benim alanım değil. Mikrodenetleyici malzeme geliştirme üzerinde çalışıyorum. Yazılım odaklı yani işim.
Haa doğru ya o farklı bir mevzu :D KS gibi bir siteyi yapmak kaç ayını alır :P
Etmez
https://www.youtube.com/embed/DKahId-pRR4Usluyum yaa azıcık uyumuşum şimdi de uykum dağıldı 🤦😅
Süt severim Uyku taklidi yapiyorum sen niye uyumuyorsun
O kadar yorgunum ki uyuyamıyorum bile
Rahatlatıcı bir çay iç iyi gelir belki sonra uykuya dalarsin
Teşekkürler değerlendirilir
Cem büyüdün de anne mi oldun 😂
Anaç ruhum sağolsun
Tâbii öyle olsun
Kızarsan kız çok da fifi
Uykum yok ama gelmeye başladı
Kızma ablaya daha gece nöbeti var😂
Kolay gelsin kizzzz
Nöbet var 😶