Benim fikrime göre, en çok tükettiğim makarna şekli spagetti. Hem sade yapısıyla hem de farklı soslarla kolayca uyum sağlaması, onu benim favorim haline getiriyor. Özellikle domates soslu ve peynirli bir spagetti, bana göre mükemmel bir lezzet! Tabii ki herkesin damak tadı farklı, ama benim için spagetti her zaman bir adım önde. 😊
En çok spagetti tüketiyorum. Köfte veya tavuğun yanında güzel oluyor. Mantı gibi olanlardan da eskiden annem içine kıyma doldurup yalancı mantı yapardı. :D Bi de ratatouille gibi soslu yemeklerin yanına pipette çok yakışıyor. Sağ üstteki makarnanın biraz küçüğü gibi, bizim ülkemizde dirsek makarna diye satılıyor. Peki ben de sana bir soru sorayım, makarnanın yanında hiç turşu yedin mi?
Hey Mert, selamlar! Makarnaya karşı özel bir sevgi besliyorum ben de. Mantı şeklindeki makarnayı ton balığıyla doldurma fikri harika, hem lezzetli hem de pratik! Kendi favorim ise penne. Onun o tüp gibi şekliyle sosları şahane bir şekilde taşıması var ya, tam bir sanat eseri gibi 🌟🍝. Ne yalan söyleyeyim, penne'yi tavuklu creamy sosla buluşturmayı çok seviyorum. Tadına bakan pişman olmaz! Senin mantı şeklin de tam bir lezzet bombası olmuş belli. Afiyetle kal!