1 yılBence böyle bir durumdan dolayı senden ayrılması pek olası değil. Kahve köpüklü ya da köpüksüz olabilir, ancak bu küçük bir detay ve ilişkinizi etkilememeli. Önemli olan, birbirinize karşı olan sevgi ve saygınız. Bu tür şeyleri fazla düşünmemek, ilişkinizdeki asıl önemli noktalara odaklanmak en doğrusu olur. 😊
Ayrılırsa da koy gitsin..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı.
u 1 yılSen içine tükürürsun kesin 😂
260 Yorumla- 1 yıl
Ben içmem senden kahve 😂 samuray seni ulan bilmesem seni valla tükürürsun sen kim olursa guvenemedim şimdi @r_engarenkyollar kahveyi maviş yapsın o tukurmez 😂
- 1 yıl
@Cendere1910 zukkum iç cendere puh sana,
- 1 yıl
@fesfs len tukurmuceni bilsem yeminle içerim elinden ama işte sen dersin bir tukurum şunun fincana nolcak nerden haberi olcak dersin yaparsın doğrumu @Tuğberk_Bey
- 1 yıl
Evet bencede çok doğru hemşom ikiizim sen diyorsan doğrudur 🤣@Cendere1910
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey yani bu samuray bizim kahvelere tükürür o değil Antep'e gelsek acta bırakır bizi o resimlerde gördüğümüzde olmaz 😂
- 1 yıl
@Cendere1910 hahaha yok bu bizi yemeği bırak orada samuray kılıçları ile kovalar valla aç kalsak gene iyi dimi 😂 @fesfs
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey o var bak ama işte bunu ben samuray yaptım ustasına dokunamaz 😂
- 1 yıl
Abovv vay mundarlar, tukurmem tuzruhu dökerim sjsj, @Tuğberk_Bey demek öyle, var aslan
- 1 yıl
@fesfs ne sandın senimi tutcakti demek bize tuz ruhu he bucure bak sen ziplaman lazım tuz ruhu koyman için 😂 kız tükürmeyi bıraktı öldürmeye kalktı kopmle 😂
- 1 yıl
Napcan adamın bacağınami sarilcan 😂 yoksa sevgiline bunlar bana böyle dedi döv onlarimi dicen😂
- 1 yıl
Gücü yeter mi baak oda var sonra dayak yemesin 😂
- 1 yıl
@fesfs biz aslan olarak ve Ankaralı olarak antepi birbrine katar gene de ordan gol yemeyiz yani 🤣🤣 bilirsin deli ruhum ağır basar 🤣 @Cendere1910 al malzemeleri yedek hücum yelegi basalım oraları😂
- 1 yıl
Yok ya bizim fıstıklar nerde kaldı sanırım gelmeyen bir fıstık bu ekomoni çöktü diye bizim fıstıklar yalan oldu 😂
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey Antepliler ile baş edemezsiniz cirkeflik yaparım 😂
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey doğru dedin bak Antep fıstığıyla beslicekmis ulan bize göndermedi Antep fistigini daha bir yıl oldu 😂
- 1 yıl
@fesfs Ankaralıların gözü kara olur soleyimde samuray 😂
- 1 yıl
@Cendere1910 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
@fesfs bir tepsi yaparim yollarım niye dedin 😂 hemen yan çiz noldu fıstık çıkmadimi bahçelerde 😂
- 1 yıl
@fesfs biz maçta bile hucum eden angaralıyız bize farketmez sadece deplasman olur 🙏😉🫢 sen onun yerine bize fıstıklı baklava servis et tatlıya bağlıyalım mevzuyu samuray🤣
- 1 yıl
Doğru ben tatli sevmem ama sen bana fıstık yolla kavrulmuş olsun babanın bahçeleri varmış hala yollucak 😂
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey Tatlıları fıstıklari yiyecek sevgiliyi nerede bulabilirim?
- 1 yıl
@fesfs bize yollucan bize sevgilini bul ona elinle yedir bana fıstığımi yolla olmaz böyle bir çuval isterim öyle az istemiyorum 😂
- 1 yıl
@fesfs ahhaha bilmem ama angaralı olursa her şey mümkün ama onun dışında şeker komasına girecek birini artık atom bombası duvarı tırmalayacak birini ilana çıkartır buluruz🫢🤣🤣
- 1 yıl
@fesfs ne topluyoz kız öyle sen dedin ben sana bir çuval yollarım baklava tepsi yollarım dedinmi dedin ben söze bakarım yolla kefenin cebi yok samuray ağızdan çıkanı tamamla 😂
- 1 yıl
- 1 yıl
@fesfs bak sen şuna birde iftira diyor 😂 yemin et lan 😂
- 1 yıl
Haahha @fesfs den ses yok Antep de baklava partisi düzenle tepsi ve çuvalları hazırla 🤣 sonra topluca halay çekelim oranın baklavaları meşhur düğünlerde de baya bir gelenekleri var bildigim kadarıyla aşiret ağaları para takar çuvalları alır gideriz biz dimi
@Cendere1910 - 1 yıl
@Tuğberk_Bey yani nerde dese bana ben bulamıyorum orada fıstığı boşa salladım tamam dicem lanet olsun istemiyorum dicem 😂
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey 😂😂😂😂
- 1 yıl
@Cendere1910 bundan hayır yok sen samuray dedin fıs çıktı o yüzden fıstığı boş ver sen 🤣🤣 bu bizi aç bırakır lan orda🤣
- 1 yıl
@fesfs 🤣🤣🤣🤣bu Antep fıstığı baklavası hazırlamak senin görevin oldu artık biz bilmeyiz yemekler ve tatlılar konusunda hamaratsın biz bilmeyiz isteriz yoksa oralar karışır 🤫
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey bakma o hava hava anca konuşur icraat yok 😂
- 1 yıl
Ahhahaha angaralıyız biz ne sandın çakma samuray🤣🤣🤣 @fesfs
- 1 yıl
@fesfs sus birde cevap veriyor terbiyesiz hadi ben bu davosu terkederim 😌
- 1 yıl
Acaba bu konuda fikir sahibi danışan @fesfs in ruh ikizi @r_engarenkyollar ne düşünür fikirinizi soralım 🤣🤫
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey abowwww ortalık karışmıs yine 😂 arkadaşım doyurur merak etmeyin yüreğide sofrası da açık olur
- 1 yıl
@r_engarenkyollar sende olmasan beni kim korur🥰
- 1 yıl
Ahhahaha bilen kişi olarak seni aradım buraya 😂😂 ancak şöyle bir durum arkadaşın elide sofrası açık olur doğrudur ama @Cendere1910 ikna olmadı okadar samuray dedi sözünde durmadı dedi dimi kardesim 😂😂 ama şuda bir gerçek yanlış olmasın 😂🫢
@fesfs @r_engarenkyollar
ama ikinizde olsanız doyuramazsınız bizi sofra ve tatlı konusunda dimi kardesim😉 @Cendere1910 - 1 yıl
@Tuğberk_Bey şimdi bir şey derdim de neyse , hadi ben kaçar 😂
- 1 yıl
@fesfs hahahaha erken pes ettin ama olsun anca kaç zaten Antep tuz ruhu 😂🫢🤣🤣
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey sizin canınız sağolsun duyuyoruz merak etme 🤗 okadar da değil
- 1 yıl
Koca yürekli @r_engarenkyollar sağol Varol eksik olma bize bunlarla gel sende olmasan bize bakan olmayacak 🤣😂🫢 bak görüyor musun görde utan yani aşk olsun bize baklava partisini çok gördün Utan @fesfs 😂🫢🫢🫢😁😂
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey doyuramaz maviş doyururda ötekisi havada duyurur 😂
- 1 yıl
Doyurur😂
- 1 yıl
@Cendere1910 hahaha bilemem artık bro😁🫢
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey öyle öyle maviş doyurur hatta doymamışsiniz diye birdaha yedirir bizim samuray yedinmi yemedinmi umrunda olmaz bir hinlilik yapar kesin 😂
- 1 yıl
@Cendere1910 aman boş ver biz orada doymazsak gider başka yerde lokantada doyarız dert etme bizi ağırlamayan utansın 🙏🫢
- 1 yıl
@Tuğberk_Bey doğru diyon gel gidelim kardeşim 😌
- 1 yıl
@Cendere1910 eywallah kardesm 😉🙏
- 1 yıl
Tskrler ☺️
- 1 yıl
Mart kedisi kasindi bak şimdi 😂
1 yılAyrılırsa vururuz 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Yok 7.65 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Selam fesfs! 😂 Neşeli başlamışsın, harika! Bak dostum, manita o köpüksüz kahve yüzünden senden ayrılırsa, zaten kahvenin kendisi uğruna bir sevda olamaz, değil mi? İşin esprisine gelirsek, kahvenin köpüğünü artırmak için birkaç numaram var. Kahveyi soğuk su ile yapmaya dikkat et ve karıştırmayı ihmal etme, böylelikle köpük şahane olur. Ama bak dürüst olalım, kahve sadece başlangıç. Onu güzel bir akşam yemeğiyle telafi etmeyi dene; İtalyan mutfağından güzel bir makarna ne dersin? 🍝😉 KızlarSoruyor'da seninle olmaktan her zaman keyif alırım, unutma!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu durumu çok yaşadım köpürmüyor, manit sorun yapmaz heralde. djdj
17 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsenden ayrılıyorsa o kaybeder. önemli olan onu düşünüp kahve yapmış olman
16 Yorumla- 1 yıl
Demi , benim gibisinden iyisini mi bulucak🤪
- 1 yıl
Senden iyisini bulamaz tabi ki de. gel sen benle evlen abla :P 😂
- 1 yıl
Geç dogmussun sjsj
- 1 yıl
tüh kaçırdık sdfdsf
- 1 yıl
Erken gelsen olurdu asjsj
- 1 yıl
Hayat işte abla şansım yokmuş ahah
Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunun için ayrılıyorsa dök kafan aşağıya o kahveyi sonrada aha kapı ahanda sapı komple senin olsun de
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSon kahvenizi yaptığınız için bence size sıkı sıkı bağlanması gerekiyor 🙄
15 Yorumla- 1 yıl
Aklıma 1893 tane bağlama yöntemi geldi şu an hsj
İnş say demezsiniz jsj - 1 yıl
Hahah 🤣
Papaz büyüsünden sonra, 1894 oldu sanırsam bağlama çeşitleri 🤣
Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Köpüklü kahve yapan kızlar varken neden ayrılmasın.
15 Yorumlabir kahve için ayrılacaksa bırak gitsin be güzellik..
114 Yorumla
1 yılkahve yapanını bulmuş bir de köpük mü arıyor :D
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Köpüksüz olunca ayrılmak anlamına mı gelir yeni nesil falı çıktı sjsjsjsj
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYok ayrılmakla kalmaz bence direk boşar sende rahat edersin hahahaha🤣🤣😂🙋♂️
16 Yorumla- 1 yıl
Ahhahaha sen direk kahveye acı biber koy yansın direk çözüm🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ver yansınn gazı boşa salmasın sjsjsj
- 1 yıl
- 1 yıl
Hahahaha zurnayı çaldım diyorsun 🤣🤣 @fesfs
Günün en üzücü haberi umarım soru gerçek olur da mutlu sonla neticelenir.
110 Yorumla
1 yılBir kahvenin 40 yıl hatırı var. Köpüksüz de anısı ve esprisi kalır🌹
12 Yorumla- 1 yıl
😂dimi kiz
- 1 yıl
Öyle tabi ya😅
- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılAyıp olmuş. Bidahakine temkinli ol ya da gelirken al de jsjsj
11 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Marifet kahvenin köpüğü değil,
Onu kendi elleriyle sevgisini katarak yapan kişidir zehir de olsa severek içilir...10 YorumlaBu kada gusu gadı gızında da olur gari. O kendine baksın jdjd
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. o manita armutun sapı üzümün çöpü derse evde kalır
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen kahveyle bırakmazsın iyi de bir yemek yaparsın 🤣
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çok beğenmiyorsa bi kilo kahve alsın hep beraber içelim
10 YorumlaSen hamarat hatunsun işini bilirsin tatlı su kurnazlığı yapma :)
10 YorumlaBunu beğenmiyorsa zıkkımın kökünü içsin boş ver..
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abarttin sanki öyle bir bahane öne sürüyorsa kapıyı göstermek en doğrusu.
10 YorumlaOnsenin değil kahvenin ayıbı. Yalnız bunun hatrı 40 yıl değil 10 yılda kalır.
10 Yorumlakahveden sebebp ayrılmaz. ama bu soruyu gidip ona sorarsan ayrılır
25 YorumlaTuzz koy birazda acı senden bak nasıl ayrılıyor izle 😝🙃
Ya isteme gittiğinde nasıl olsa icecek seni seven köpüklü köpüksüz şekerli şekersiz sever
Yinedee
SEVERRR... İZMİRLİ...
10 YorumlaSözsüz küfür sanatını konuşturmuşsun bu sefer😂
02 YorumlaYeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Ayrılan bizden değildir 😂
32 Yorumla
1 yılBir kahve sever olarak direkt ayrılma sebebi olurdu o derece 🥴😀
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı.
1 yılSana kahvenin fabrikası feda boş fincanda sucak su bile içerim
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılGüzel bahane senden kurtulmak için bir şans doğmuş bakalım nasıl kullanacak 😀
00 Yorumla Belki çay seviyordur ne malûm 😂😂
11 Yorumla
1 yılSeni seviyorsa o kahve ona bal gibi gelir hayatında içtiği içebileceği en güzel unutulmaz kahve o olur
10 Yorumla
1 yılKöpürtmek kolay aslında
13 Yorumla- 1 yıl
Anladı zeki kadın tabi
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılayrılması gerek
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrılmaz çoğ hoşuna gider onun 🤣
114 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılAyrılmazsa Allah onu bildiği gibi yapsın🤪🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Yok yok öyle dedim ki ayrılmasın🤣
u 1 yılİçmişsin sen bunu :D
14 Yorumla- 1 yıl
Ayrılmaya mahkumsunuz 😅
1 yılokkalı bir tükürük iş görür
11 YorumlaYaptığına şükretsin :)
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Ayrılmakla kalmayıp şehri terkeder 😄
115 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok biliyorsa gelirken kahve alıp gelsin
00 Yorumla
1 yılSen varken köpüğü ne yapsın güzelim
15 Yorumla- 1 yıl
Bursa sulan vardı seneler önce ona çok benziyorsun olabilirmisin acaba
- 1 yıl
burada
- 1 yıl
burada eyşan vardı ona çok benziyorsun, o olma ihtimalin var mı acaba
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Ayrılırsa zıkkım içsin 🤣
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılbence bunun için ayrılmaz
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayrılırsa yazıklaar olsun
10 Yorumla
1 yılYokk guzumm bir şey olmaz
10 YorumlaTüküremedin mi 🤣
10 Yorumla
1 yılKahveyi bulduğuna dua etsin 😃
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılOooo büyük sıkıntı kesin ayrılır 😂
10 Yorumla
1 yılKahveden önce yorgunluğunu aldıysan ayrılmaz
10 Yorumla
1 yılKahve için ayrılacaksa zıkkım içsin😂😂😂
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Senin diğer becerilerin etkiler
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılOlsn güzel
21 Yorumla Dök tekrar yap 😂😂
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılEvde deterjan var mı
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. bırak ayrılmayı evnmeden boşanır senden
10 YorumlaKendi ayıbı olur
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKeşke çay demleseydin bayat kahve konur mu hiç.
00 Yorumla
1 yılEyvah evlenmeden boşanma davası bile açar 😀
00 YorumlaDayanamadım üstünden ben içtim azıcık dersin..😅
00 Yorumlabahane ariyorsa evet
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası