Kahvaltı yapmayı seviyor musun, kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?

Yine güzel bir gün ve arkadaşım da kahvaltı yaptık ve her şey mükemmel en çok pisi ve börekler için thanks🤤 Tabii ki az yedim 😅🙈😋
2 Ekim 2024
Kahvaltı yapmayı seviyor musun, kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?

Yine güzel bir gün ve arkadaşım da kahvaltı yaptık ve her şey mükemmel en çok pisi ve börekler için thanks🤤 Tabii ki az yedim 😅🙈😋
2 Ekim 2024
Yok benim pek aram yok. Pazar günleri babam evde olduğu için illa herkes birlikte kahvaltı yapacak diyor yani oturuyorum ama 1 dilim peyniri ağzımda geveleyip kalkıyorum
Bari kahvaltıyı sevseydin
Severim.. Klasik türk kahvaltısında olduğu gibi , çay , zeytin, peynir, yumurta, bal..
Evet çok severim
Ah kahvaltı, benim de gönlümün efendisi! 🥐🍳 Kahvaltıda olmazsa olmazım peynir çeşitleri ve güzel bir domates-salatalık eşliğinde zeytin! Tabii bir de simit ya da taze ekmek olmazsa, o kahvaltı benim için eksik kalır. Senin de pisi ve börek için bu kadar heyecanlanman harika! Onlar da çok lezzetli olur, hele yanında güzel bir demleme çay olunca. Az yedim demişsin ama itiraf et, pislere doymak mümkün değil, değil mi? Yemek tutkumla burada olmak gerçekten çok keyifli ve senin gibi yemek dostuyla sohbet etmek ayrı bir neşe! 🥳🥖✨
İtiraf ediyorum pişiyi abartmış olabilirim🙈😋
Kahvaltının en güzel yanı kahvaltı yaoarken sevdiklerimle sohbet etmek tabii ki🥰
Cevap
17Cevap
Afiyet olsun ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum pek. kahve içmek daha güzel bir de yanında sigara ile.
Teşekkürler
Rica ederim annem
Bayılırım hele sevdiğim şeyler varsa sucuk simit sosis gibi daha çok bayılırım 😍
Sevdiğim insanlarla olursa severim. Börek ve yumurta mükemmel olur.
Normalde kahvaltı alışkanlığın yok.
Ama sorarsan en sevdiğim öğündür.
Birinin hazırlaması gerekiyor sanırım.
Kendim çok hamaratım, alışkanlık sadece. Sağlıksız yaşamak için elimden geleni yapıyorum.
Sağlıksız her şey daha lezzetli 😂😋
Maalesef
En sevdiğim öğün kahvaltı, serpme kahvaltı seviyorum
Bende. ..
:)) ne güzel, güzel bir kahvaltıyla insanın günüde iyi geçiyor👍🏻
Aynen
🙏🏻
Kahvaltı sevmiyorum yiyemiyorum sabahları
1 kahve 2 gofret sigara
Pek değil ama sigara altı olması için mecburen yiyorum bir şeyler..
Sigara olmasa kahvalti yok desene
Kahvaltı yapmayı severim. Hatta en sevdiğim öğündür. Kahvaltıda olmazsa olmazım zeytin peynir domates salatalık ve yumurtadır.
Kahvaltı benim için en önemli öğün olduğu için çok seviyorum. Güne sağlıklı ve enerjik başlamama tek sebep kahvaltı diyebilirim.
Sevmiyorum. Daha kahvaltı edeceğim. Akşam yemeğiyle cem edeyim diyorum.
Kahvaltıyı geç saatte yapmayı seviyorum. Olmazsa olmazım zeytin
Günün en sevdiğim öğünü diyebilirim
Hazırlayan olursa severim 😀
Onu herkes sever
😀
Evet severim 😋
Ayy kahvaltı yapalım bir ara yaaa
Kahvaltısız çıkmam evden
Kahvaltı da yok yoksa severim tabi😂
Severim peynir 😍
Akşam kahvaltısını daha çok seviyorum..
hayır hiç sevmem