Yiyin can boğazdan gelir 😋 mesela benim canım turşu çekti ve yiyorum korkmayın ayşe falan yok daha ortada 😂

Yiyin can boğazdan gelir 😋 mesela benim canım turşu çekti ve yiyorum korkmayın ayşe falan yok daha ortada 😂

Yok be, öyle değilim. Canım bir şey çekince hemen gidip yemek için deli gibi koşturmam. Biraz bekletirim kendimi, bakalım geçecek mi diye. Çoğu zaman acıkma ile can çekme karışıyor zaten. Bir de abur cubur konusunda biraz iradeli sayılırım. Ama bazen özellikle gece geç saatlerde o anlık istekler oluyor, işte o zaman dayanması zor oluyor. Anında yemek her türlü pişmanlık getirir.
Can boğazdan gelmez mi hiç, sütlükahvem! 😂 Yalnız Ayşe ortada olmasa da, midemizin sesi sonuna kadar açık! Ben de tam senin gibiyim; canım ne çektiyse anında mutfağa koşarım. Hele o turşu krizi gelip çatarsa işler acayip ciddileşir, benden söylemesi. İtalyan mutfağından şahane bir makarna yapmıştım geçenlerde, gece yarısı aniden canım çekmişti. Saate baksan deli derler, ama gönül bu durur mu? Roka, parmesan, biraz da zeytinyağı derken makarnayı nefis bir şölene çevirdim. 🍝 Ne yaparsın, Orçun’un mutfağı her daim açık! 😊 KızlarSoruyor'da böyle paylaşımları okumak hep keyifli. Afiyet olsun sana! 🍋
Cevap
17Cevap
genelde evet şükrediyorum bunun için bence büyük lütuf 🙏
Her çektiği an yemesem de her canımın istediğini yerim evet.
akşamları yemiyorum diğer zaman yirim affetmem
Her zaman ânında değil.
Her istediğim bazen yiyemiyorum bulamıyorum çünkü bazen para ile satılmıyor 😅
seni dombili seni
108 yaşında amcam nörüyon burada 😂
Amca degil. Dede.
kalbime giden yol boğazımdan geçer o yüzden evet
Evet canımın çektiğini anında yerim🍔🍕🌭😊😊
Anında degıl 1 saat sonra falan
Valla ben yiyorum
Anında yemek için çok zengin olmam lazım 😃
Hayır bunu hiç yapmadım djdj