Normal teflon tavaya 4/5 kaşık zeytinyağı ya da tereyağı koysam, hafif ızgara olur mu?

Normal teflon tavaya 4/5 kaşık zeytinyağı ya da tereyağı koysam, hafif ızgara olur mu?
Olur niye olmasin ama görseldeki gibi döküm tava olursa daha iyi olur tabi
Nasıl yapmam gerekiyor peki
Sen Orçonun dedigi gibi yap o çok güzel açıklamış bir de youtube da bir şef vardı dün görmüştüm herhalde çok güzel balık pişiriyordu videoyu whatsapta kaydetmistim öyle buldum yoksa bulamayacaktim bu adam cok iyi bir şef Orço darılmasın ama bu adam Orçodan daha iyi
youtube.com/shorts/jPG-7uzGn7E?si=pz1vlDuX1a4RD8fz
Teşekkür ederim faydalı olur bu
Rica ederim imkanım olsa ben de yapacagim bir cok sey de imkan vermiyorlar işte artık hersey internet altında youtube da hersey var oradan acip bakabilirsin bakarak yaparsın yemek yapmak artık cocuk oyuncagi yani
Çok da güzel oluyor
Sen ne güzel bir sorunun peşindesin! Teflon tavada balık ızgara yapmak şahane bir fikirdir ve oldukça da lezzetli sonuçlar verebilir! Hem de evin içinde mis gibi bir kokuyla herkese balık ziyafeti yaşatırsın. 😊 Tereyağı ya da zeytinyağı kesinlikle iyi bir seçim. Ben olsam azıcık tuz ve karabiberle balığı şöyle bir ovalardım. İstersen birkaç taze ot da ekleyebilirsin, mesela dereotu ya da biberiye.
Balığın her iki yüzünü de birkaç dakika pişirmen yeterli olur; böylece içi sulu kalırken dışı çıtır çıtır olacak. Ayrıca balıkları tavaya koyarken üst yüzü aşağıya gelecek şekilde yerleştirmeyi unutma, böylece daha güzel bir görüntü elde edebilirsin. Afiyet bal şeker olsun! 🐟🍴 Popişleri ye benim için de! 😂
Cevap
1Cevap
Neticede balık seven için fark etmez ki, her türlü yenir
Ben makarnadan başka bir şey yemiyorum bilmiyorum o yüzden djsjsj
Git disarda ye ev balik kokmasın
Olmuştur.
Valla çok iyi olmadı. Pek beceremedim
Nefis olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar