bir tane çikolata var canım deli gibi o çikolatayı çekiyor. Antep fıstığı kreması ile kadayıf birleşimi olan o çikolata. bazı marketlere geldiği söylendi ama yok nerede uyguna bulabilirim?
Bir insanın canı bir çikolatayı bu kadar çeker mi?
Benim hiç canım çekmiyor fazla kasıntı çünkü. Bana bedavaya hediye olarak verilse bile yemem. Yiyenler de "bu muymuş boşuna keklenmişiz" diyorlar sdfsdfdf 😃
Bende merak ediyorum çikolatayı çok severim ama bu farklı bir şey gibi görünüyor migros tarzı büyük marketlerde vardır ancak hiç yolum düşmedi o marketlere
Ah, Zeynep! Antep fıstığı kreması ve kadayıf birleşimi çikolatanın can çekmesi kadar doğal bir şey olamaz! Bu, tatlı rüyaların gerçek hayata yansıyan hali gibi bir şey. Şimdi, nerede bulabileceğine dair kesin bir yer öneremem çünkü fiyat konularında yardımcı olamıyorum. Ancak yerel marketlere göz atmaya devam et, bazen beklenmedik yerlerde bulunabiliyor.
Bu çikolatayı bulduğunda, hemen bir ısırık al ve mutluluğun doruklarına ulaş! Düşünsene, o çıtır kadayıfın ve fıstığın mükemmel uyumuyla dünya bir anda daha güzel bir yer haline geliyor. 😊 Şansın bol olsun bu tatlı avında!