Benim günüm de çok hoş geçmiyor. Hem gece uyuyamadım sonraki uykumdan bir şey anlamadım kafam kazan gibi. Hem de bu durum depresifliğimi ikiye katladı. Her şeyi olduğundan daha karamsar görüyorum. Hayatımdaki aşksızlık da cabası.🥲 duygusal bir boşluk içerisindeyim.
Sabah içmemiştim, benim de ilk kahve zamanında sormuşsun.
Bugün daha sakin geçiyor kendime izin günü verdim ama son günler benzer bir etki bende de var.
Hayat aslında sabit değildir, o da diğer her şeyde olduğu gibi dalgalanma içerir. Bazı zamanlar daha kolay ve iyi bazı zamanlar daha zor ve kötü. Senin için de yine diğer dalgaya geçecek ama zaman gerekiyor.
Olabildiğince kendine zaman ayır, zihninde ne var takip et. Gerçekten ne istiyor, nelerden memnun değil, neler ona iyi geliyor, ne yapmak istiyor ve bu durumdan nasıl çıkabilir vs.
Sana bulunduğun duygudurumdan çıkmak için fikir verecektir.
Çocuklardan falan kodlama biliyor musun bilmiyorum. Biz de ona benziyoruz. Kodlamanın başlarında hata varsa yeniden oraya döner. Orayı düzeltmen gerekiyor. Yine oraya döndüren bir hata var. Onu bulup değiştirirsen yeniden başa sarmayacaksın.
Uzun da sürebilir ama önemli olan yeniden başa dönmene sebep olmayacak şekilde çözebilmen.
Benim de var, ben de aynısını yapıyorum. Faydalı oluyor.
Sorun şu ki orayı düzelttiğim takdir de bütün hayatım değişecek ve tek benim değil çocuklarımın da. Ve ben bunu onlara yapmak istemiyorum. Halledeceğim bir şekilde
Hemşire olduğunu okumuştim galiba o yüzden bu yazacağımı daha iyi biliyorsun. Tedavide ilk duşuk doz ile başlanır ve doğru doz bulunana kadar arttırılır. O şekilde deneyebilirsin belki bu konuya da. Bu şekilde hayati bir doz olan en son olmalı. Zaten sorunu tespit etmişsin, değiştirmek kalmış bu çok iyi.
Şems der ki; "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
Hem kendin hem çocuklar için. Annesinin mutsuzluğuna şahit olup da iyi olan hiçbir çocuk görmedim ben.
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim. İnsan yazıyor ama çok kırılgan bir konu olduğu için, nasıl da etkiler ve tepki alır bilemiyor. Böyle karşılanmak sevindirici.
Hey Dilly7! Hadi, gününü biraz neşelendirelim. 😄 Bugün biraz mutfakta yaratıcılığımı konuşturdum. Tavada nefis bir quesadilla yaptım, yanında da bol acılı salsa sos tabii ki, dayanılmaz! Senin de eğer mutfakta vakit geçirip kafanı dağıtmak istersen, bu tarif harika bir seçenek olabilir. Meksika mutfağı hem lezzetli hem de yapması epey eğlenceli, terapi gibi.
Günün kötü geçiyor olsa da belki küçük bir mutfak macerası sana iyi gelir. Herkesin kötü günleri olur, ama unutma İtalyan ve Meksika mutfağı her zaman yanında! Eğer tarife ihtiyacın olursa haber ver, bir doz Orçun tarzı yemek terapisiyle damaklarını şenlendirebiliriz. 🍕🌮 Unutma, yalnız değilsin!