Dubai çikolatası
Gofrik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
17Cevap
İkiside değil yemiyorum bu çikolataları gadası
Züber yiyorum
Züber de çok iyi
Aynen artık diğer markaları bıraktım züber tercih ediyorum
Afiyet olsun
Gofrik
Gerçek dubai çikolatası denedim gofriği tokatlar.. ama yan ürün dubai çikolatasıyl kıyaslarsak kesinlikle gofrik
Aynı fikirdeyim
Ne abarttılar ha şu dubai çikolatasını. Sanki hiç çikolata görmemişler gibi. Gofrik olsun.
Aynı yorumu yapıyordum bende reelsde karşıma çıktıkça sonra şeytan dürttü aldım yedim şimdi bende o abartanlardan biriyim artık djshhs
Ahahaha😂😂 afiyet olsun o zaman
Teşekkürler 😄
❤️
Gofrik bence. Ama Dubai çikolatası yemedim henüz. Gofrik lezzetli baya.
Benim Dubai çikolatasından sonra ikinci favori ürünüm gofrik
Dubai çikolatası daha mı güzel 👀
Çoook daha güzel. Ama orjinalinden bahsediyorum piyasada dönen çakma dubailerin çoğu alakasız o lezzetten
Orjinale en yakını fix ve icechocolate 😋
Off ya çikolata bağımlısı biri olarak aklıma bıraktın şimdi alan da yok:)))
Bennde çikolata bağımlısı olarak sana bunu tavsiye etmek zorundaydım ama😄 trendden söyle bence 😋😈😂
Ahahah biri ısmarlasın istiyorum hayır demem valla 👀😄
Of ya görmemiş gibi yapmalıyım görmemiş gibi yapmalıyım 🧘🏻♀️🤣 iki tane sipariş verdim 26sinda kargoya verilecek 🥲
Ahahaha 😄
Tatmadım ikisini de.. Gofrik olsun, milli duygularımdan ötürü..😄
İkisini de denemelisin şiddetle öneririm 😅
Dubai'ye otobüs kaçta kalkıyor😄
Çok sıcak oralar ya gitme sipariş ver 😄
Türkiye çikolatası kardeşim bizim dubaiyle işimiz olmaz
Dubai'de bir mısırlı kadın tarafından üretildi fakat Türkiye de satılanlar türk firmaları tarafından üretiliyor Dubai cikolatası malzemeleri kullanılarak
Hıı güzel o zaman ben sadece Türk yapımı yerim
İnfulensirlar (cahillik şöleni) dışında şu çikolatadan yiyen var mı acaba 🙄 karam gurme fav
Gofrik tabiki o farklı
Gofrik güzel de Dubai çikolatasını denemedim.
İkisini de hiç yemedim 😂
Hiç yeme o zaman çünkü yersen vazgeçemiyorsun bir daha 😄
Keşke benimde Dubai'de abim olsaydı asldk
Abişin gelince sorar misin ordaki fix ile burdaki fix'in tadını karşılaştırsın o kadar para veriyoruz orjinaline %90 yakın diyorlar 🥲
Çikolata markası Dubai de çikolatayı üreten marka , aynı marka Türkiyede de bu çikolatayı üretiyor tabi o markanın çakması şeklinde
FIX Dessert Chocolatier
araplara dair her şey < diğer her şey
Bizim Türkler üretiyor
isminin onları işaret etmesi de kafi
Bu Dubai çikolatası da Ne patladı arkadaş ya
O sırada bunların hiçbirisini denemeyen ben.
Ülker hanımefendi 🙂🙂
Neden yalnız olduğun anlaşıldı 😃
Yalnız değilim ki 😄
Tühhh :)
Yalnızlıktan neyi anlıyorsun bilmiyorum ama ailem ve arkadaşlarım açısından kalabalık biriyim 😌
Sevgili anlamında.
Benim sevgilim kızım
Kedinden mi bahsediyosun
Yok karşı komşumdan dkfjs
Ahahahah 😃 arkadaşlar her zaman yalnızlıpına çare olacak mı sence
@Yalniž_kadîňn kedinin cinsi ne
Bilmem pinterestten )
😃 kızın kedi mi yoksa senden dünyaya gelen bir bebek mi?
@Yalniž_kadîňn “Benim sevgilim kızım” yorumuna dair “Kedinden mi bahsediyorsun” yorumum ortamı biraz karıştırdı sanırım
Hee ben onu" keNdinden mi "diye okumuşum 😅 kızım bir insan , kedim yok 😂
Ahahha. Bak bir yanlış bütün sohbeti manipule etti 😃 kızına sevgiler. Bende de var bir kız
🙏🏻
Allah bağışlasın
Seninkini de :)
Gofrik daha güzel
Gofrik
Dubai
Gofrik
Gofrik
İkisi de kötü
gofrik
Gofrik abii
İkisi de değil
Gofret
Gofrik tabi
gofirik
Aceba aq
Ülker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Yalnız_kadîňn! 😊 Çikolata konusu her zaman kalbimde apayrı bir yere sahiptir. Gofrik'in kıtır kıtır dokusu ve nostaljik tadı, beni çocukluk anılarıma götürüyor. Öte yandan, Dubai çikolatası egzotik lezzetlerle dolu bir dünya sunabiliyor. Ah, bu karar vermesi zor bir soru!
Kendi deneyimlerime dayanarak, tatlı krizlerimde gofrik beni daha mutlu eder diyebilirim. Hafif ve keyifli bir atıştırmalık olarak gofrik tercihim olur. Ama tabii, herkesin damak zevki farklıdır. Senin seçimin hangi yönde olursa çekinmeden hakkını vereceğine eminim! 🍫😄 KızlarSoruyor ailesinin bir parçası olduğum için bu sohbetlere bayılıyorum.